Tema düzenleyici

Herkes kendi memleketlerinde yaşasaydı ne olurdu

Herkes kendi memleketinde yaşasa Antalya'nın nüfusu il bazında azalıyor ama eminim Akseki, Gündoğmuş ve İbradı ilçelerinde de artar. Memleketim Akseki'dir ama ailecek İstanbul'da yaşıyoruz ve kendi akrabalarım üzerine konuşursam da annemin amcası ve halalarının biri hariç diğer tüm akrabalarım İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Manisa'da yaşıyor. Akseki'de genel olarak yaşayan pek kalmamış.

Son düzenleme:
Konu sahibi
Anlatayımda anlamayanlar varsa daha iyi anlar artık Sonuç ise şu eğer herkes kendi memleketlerinde yaşasaydı şu an hem trafik hem çalışan sayısı da herkes kendi memleketlerine göre o sıkıntılar sona erirdi aynı zamanda ise spor anlamında ise stadyumda boş olarak kalacaktı

Konu sahibi
İstanbulluyum. Çok iyi olurdu ve sevinirdim şahsen. İstanbul'da büyük ihtimalle rahat rahat yaşardım. Burada yerlisi çok fazla kişi yoktur
bizde öyle tekirdağ yerlileri 300 bin 400 bin civarı zaten burda da istanbullular var eğer herkes kendi memleketlerinde yaşasaydı muhtemelen o sıkıntılar biterdi zaten

Konu sahibi
ne gibi sıkıntılar malum trafik oluyordu ama artık öyle bir şey olmayacak artık ulaşım sorunu oluyordu ama artık öyle bir şey de olmayacak sorun çözülürdü zaten minibüs ve otobüs için ise kartlı sisteme aynı sisteme devam edilecek zaten öte yanda ise stadlar çok oluyordu ama artık öyle birşey de olmayacak hem dini hem eğitim hem konut hem iş alanları yerliler çalışmalara başlardı

ne gibi sıkıntılar malum trafik oluyordu ama artık öyle bir şey olmayacak artık ulaşım sorunu oluyordu ama artık öyle bir şey de olmayacak sorun çözülürdü zaten minibüs ve otobüs için ise kartlı sisteme aynı sisteme devam edilecek zaten öte yanda ise stadlar çok oluyordu ama artık öyle birşey de olmayacak hem dini hem eğitim hem konut hem iş alanları yerliler çalışmalara başlardı
14 milyon nüfus

Konu sahibi
istanbul da yaşayanlar için ise eğer hemşehriler kendi memleketlerinde yaşasaydı neler olurdu artık istanbul trafiği tarih olurdu hem batı hem doğu tarafları @trafikJam iyi bilir o konuyu zaten öyle değil mi herkes kendi memleketlerinde yaşasaydı ne olurdu konusu bu

Geri