Buna anlamayanlar bakabilir tartışabilirsiniz memleketiniz nedir
ama maalesef istanbulu konyayı ş.urfayı geçmemişsiniz buna en çok sevinen ise istanbullular konyalılar ş.urfalılarİzmir'i geçmişiz hahahah @Atabey @StarChaser
Siverek Diyarbakırın eski toprağıdır. Zamanında Diyarbakıra daha yakında olsada Urfaya bağlanmıştır.@Rime allahtan ankarayı izmiri samsunu sivası erzurumu hatayı bursayı geçmişsiniz
bizde öyle tekirdağ yerlileri 300 bin 400 bin civarı zaten burda da istanbullular var eğer herkes kendi memleketlerinde yaşasaydı muhtemelen o sıkıntılar biterdi zatenİstanbulluyum. Çok iyi olurdu ve sevinirdim şahsen. İstanbul'da büyük ihtimalle rahat rahat yaşardım. Burada yerlisi çok fazla kişi yoktur
14 milyon nüfusne gibi sıkıntılar malum trafik oluyordu ama artık öyle bir şey olmayacak artık ulaşım sorunu oluyordu ama artık öyle bir şey de olmayacak sorun çözülürdü zaten minibüs ve otobüs için ise kartlı sisteme aynı sisteme devam edilecek zaten öte yanda ise stadlar çok oluyordu ama artık öyle birşey de olmayacak hem dini hem eğitim hem konut hem iş alanları yerliler çalışmalara başlardı
neden tazzik yazdın14 milyon nüfus yallah tazzik
istanbulun yerli nüfusu 2,5m değilmiydineden tazzik yazdın
öyledir ve rahatlarlar zaten onu istanbullulardan birine sorabilirsinistanbulun yerli nüfusu 2,5m değilmiydi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.