Tema düzenleyici

Herkes kendi memleketlerinde yaşasaydı ne olurdu

senaryo yapalım . Memleketimde yani Tunceli ‘ de param varken yaşasaydım şu an Can Dersim Tunceliler firmasında otobüs çalıştırıyor olurdum. Paramın olmadığı durumda da tır veya otobüs şoförü olurdum . Taşımacılık üzerine yaratılmışız :)

Konu sahibi
Burda da anlatayım tüik bu verileri zaten göç olarak alıyor ne kadar yaşadığı ve şehir dışına ikamet edenlere almış ve aynı zamanda insanlar memleketlerinde de yaşadığı için bunları almış veri zaten

Herkes kendi memleketinde yaşasa Antalya'nın nüfusu il bazında azalıyor ama eminim Akseki, Gündoğmuş ve İbradı ilçelerinde de artar. Memleketim Akseki'dir ama ailecek İstanbul'da yaşıyoruz ve kendi akrabalarım üzerine konuşursam da annemin amcası ve halalarının biri hariç diğer tüm akrabalarım İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Manisa'da yaşıyor. Akseki'de genel olarak yaşayan pek kalmamış.

Son düzenleme:
Konu sahibi
Biz ise ben tekirdağlıyım zaten 58 e düşüyoruz tabiki de biz 18 iken 58'e düşüyoruz bu bizim için iyi haber hem trafik sorunu çözülürdü ve aynı zamanda ulaşım sorunu çözülürdü

Geri