Bu arada ben de çok seviyorum geçenlerde 77'ye bineceğim zaman izulaş temsası ve kenti arasında kalmıştım motor sesi için kente binmiştim. Ayrıca beldelerin, sesi düzgün olan 2009 procitylerin de motor sesini seviyorum, viyu diye gelen şanzıman sesi de hoşuma gidiyor.2012 Deutz motorlu Otokarların sesi hoşuma gidiyor her ne kadar Otokar Number 1 Hater olsam da
2009'ların Allah'ı var sesi iyi olanlar İYİ oluyor.Bu arada ben de çok seviyorum geçenlerde 77'ye bineceğim zaman izulaş temsası ve kenti arasında kalmıştım motor sesi için kente binmiştim. Ayrıca beldelerin, sesi düzgün olan 2009 procitylerin de motor sesini seviyorum, viyu diye gelen şanzıman sesi de hoşuma gidiyor.
Bu videodaki ses benim duyduklarımdan çok farklı2009'ların Allah'ı var sesi iyi olanlar İYİ oluyor.
O sesi duymak isterdim nasıl çıkıyor acaba merak ettim. Hangi araç vardı?671 i beklerken geçti egzozu patlamış baya yüksek ses çıkarıyordu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.