Tema düzenleyici

Motor/Şanzıman sesi hoşunuza Giden Eshot/İzulaş/İztaşıt ve Dolmuş Araçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnciraltı garajında bir tane mercedesin egzozu sıkıntı vardı modifiye yapılmış gibiydi aynı. Bir ara ( 4 5 sene önce ) 08-200 mercedesin egzozu çok gürültülüydü. Yüksek sesle olduğu için hoşuma gitmişti.

2012 procitylerin motor sesini çok seviyorum. Bu araçları çok sevmesem de sırf motor sesini dinlemek için binmek istediğim oluyor hatta otobüslerde hep kulaklığım takılı giderken sesi dinlemek için kulaklığımı çıkarıyorum.

2012 Deutz motorlu Otokarların sesi hoşuma gidiyor her ne kadar Otokar Number 1 Hater olsam da
Bu arada ben de çok seviyorum geçenlerde 77'ye bineceğim zaman izulaş temsası ve kenti arasında kalmıştım motor sesi için kente binmiştim. Ayrıca beldelerin, sesi düzgün olan 2009 procitylerin de motor sesini seviyorum, viyu diye gelen şanzıman sesi de hoşuma gidiyor.

Bu arada ben de çok seviyorum geçenlerde 77'ye bineceğim zaman izulaş temsası ve kenti arasında kalmıştım motor sesi için kente binmiştim. Ayrıca beldelerin, sesi düzgün olan 2009 procitylerin de motor sesini seviyorum, viyu diye gelen şanzıman sesi de hoşuma gidiyor.
2009'ların Allah'ı var sesi iyi olanlar İYİ oluyor.

671 i beklerken geçti egzozu patlamış baya yüksek ses çıkarıyordu.

Ekli dosyalar

• IMG_20251201_094431.jpg
    IMG_20251201_094431.jpg
    33.2 KB · Görüntüleme: 24
Geri