Nasıl mod sun hizmetin gerçeğini isterim
Dayı ne ara mod oldu bu 1-2 saat foruma bakmadım
Nasıl mod sun hizmetin gerçeğini isterim
Dayı iki gün oldu ve sen yeni haberdarsın. Sana da günaydın kış uykusundaki yılanDayı ne ara mod oldu bu 1-2 saat foruma bakmadım
İzmir İstanbul benim ordan geçmiyor ben niye aktarma yapıyorum??? ¿Dayı iki gün oldu ve sen yeni haberdarsın. Sana da günaydın kış uykusundaki yılan
Dur bi dakka neİzmir İstanbul benim ordan geçmiyor ben niye aktarma yapıyorum??? ¿
Öz Buca Seyahat.İstanbul ve İzmir tayfa haricinde diğerlerinin nerede olduğunu bilmiyorum o yüzden merkeze ekleyeceğim durakları
Maraş’a gidip Meksika hocamızı almadan olmazÖz Buca Seyahat.
İzmir - Manisa - Akhisar - Kütahya - Eskişehir - Ankara - Kırıkkale - Yozgat - Sivas - Malatya - Diyarbakır
OzamanMaraş’a gidip Meksika hocamızı almadan olmaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.