siz kaçak sigara müptelasına benziyorsunuz
hocam sigarayı arkadaşların yanında iken içiyorum, evde içmem, kaçak sigara da bir ara elime bir yerden geçti, sürekli edinemiyorum kaçak sigarayısiz kaçak sigara müptelasına benziyorsunuz![]()
Viyana kahvesi kazıktır binbaşım. Daha iyi bir yerde cortadoyu seveceğinizi düşünüyorum.Cortado kahvesi .. şekersiz içince biraz acı gibi ama yine de şekersiz içtim . Tatlılar pahalıydı sadece Cortado kahvesi içtim
Ekli dosyayı görüntüle 92746
Evet zaten ondan uzun kalmadım Starbucks'da ve Kahve Dünyası'nda hem yer yoktu hemde çok sıra vardı mecbur kaldım . Yarın Kadıköy gezimde Simit Sarayına da uğrayacağım .Viyana kahvesi kazıktır binbaşım. Daha iyi bir yerde cortadoyu seveceğinizi düşünüyorum.
Kadıköy’de bir sürü güzel kafe var binbaşım. İnternetten araştırabilrisnizEvet zaten ondan uzun kalmadım Starbucks'da ve Kahve Dünyası'nda hem yer yoktu hemde çok sıra vardı mecbur kaldım . Yarın Kadıköy gezimde Simit Sarayına da uğrayacağım .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.