Tema düzenleyici

Trump: End of Gaza War

Trunp tam bir yalancı arkadaş ya güya savaşları bitecek deniliyordu şu an iranı saldıracak daha sonra venezuelayı işgal edecek venezuelayı işgal edip amacı nedir söyleyim abd'nin hileyle yine lider olacak ve yine tehditler savunacak ya abd halkı zaten artık istemiyor trumpı bu arada ortadoğunun riveirası olacağını zannetmiyorum çünkü filistin halkı hamas hizbullah filistin başkanı kabul etmez

Bi de ek olarak kanadayı alacak ama kanada halkı ve başkanı istemiyor aynı şekil ise grönladı işgal edip eyaleti yapmak ama danimarka abd'nin bu hareketi gördüğü an isyan eder ve abd ye savaş açar trump sıkıntılı zaten

Son düzenleme:
Tombik adama savaş açmaya kanı deli değilse kimse yemez
Trump'ın vadiyle savaşları bitirecem dedi yalan çıktı ukrayna rusya savaşı bitecekken devam ediyor hala israil filistin savaşı bitirecekken hala devam ediyor ya tam bir yalancı bu adamın hayali hem savaşı devam ettirmek çıkartmak ya resmen şeytanlık ya bi de zaten eyaletler arasında zaten iç savaşlar hala devam ediyor eğer böyle giderse abd halkı trump'ı bir sonraki seçimde göndericekler abdliler savaş istemiyor rahat etmek istiyorlar

Konu sahibi
nasıl çekildi. bu karakas'ı işgal etmek sayılır Koskoca Askeri Lojmana girip katliam yapıp başkanlarını kaçırdı. 57 kişi öldürüldü en az 24 venezuela askeri ve 32 küba askeri öldürüldü

ABD'nin ise sadece 7 askeri yaralandı

bunun bir benzerini 15 Temmuzda gördük

Ondan İranı havadan 12 gün boyunca bombalamıştılar.
Allah (c.c.) rahmeti, selamı ve bereketi üzerimize olsun.

ALGILARINIZA dikkat edin.

1. 12 gün boyunca İran ve İsrail karşılıklı olarak hava bombardımanı yaptılar.
2. ABD sadece bir kaç saatliğine Nükleer tesislere hava saldırısı yaptı, ÇEKİLDİ. Harp dilinde bunun adı kıyısından dolanmak demektir.
3.
ABD'nin Venezuela'da Askeri lojmana girip, katliam başkanlarını kaçırdığı, 57 kişi öldürüldüğü. en az 24 venezuela askeri ve 32 küba askeri öldürüldüğü, ABD'nin ise sadece 7 askeri yaralandığı İDDİALARI ABD kaynaklı bilgiler (yalanlardır). Hatırlatırım bunların olduğu zamanda siz orada değildiniz. ABD yönetimi kaynaklarının YALANLARINI tekrarlıyorsunuz.

15 Temmuz'da benim gördüğüm, MİT yerleşkesine helikopter saldırısı yapıldığı, saldırısı sonrasında sivil araçlarla yeleşke çevresinde devriye gezildiği, yerleşke çevresinde karartma uygulandığı, sabah erken saatlerde Cumhurbaşkanlığı yerleşkesine hava saldırısı yapıldığıdır. Gerisi muhtelif kaynaklarda paylaşılan bilgiler ve yorumlara dayalı ALGILAMALARIMDIR.

İmkanlarım nisbetinde ALGI ile GERÇEĞİ ayırt etmeye çalışıyorum. Aynı şeyi size de tavsiye ederim.

Konu sahibi
ABD çok büyük ihtimalle bu gece İran'a ait 3 büyük hedefi vuracak

Vurdu mu? Hayır. İhtimaller ÇOĞUNLUKLA yanıltıcıdır. Farklı dayanak noktası tesbit etmediğim sürece, ihtimal bilgileri paylaşmıyorum. Buna rağmen ihtimal olarak paylaştığım bilgilerde yanılmalarım çok oluyor.

Konu sahibi
Güzel hikayemiş beğendim. Sosyal medyada yer almıyorsa kaynak A Haber'dir büyük ihtimalle

Aynı operasyonu Türkiye yapmış olsaydı burada 1.000 satırlık methiyeler dizmiştin. Amerika düşmanı olabilirsin ama bazı şeyleri kabullenmelisin

A haber sosyal medya değil mi? :)
Eskiden CNN Türk takip ediyordum. Ama artık haber takip etmiyorum.
Askeri operayonları kim yaparsa yapsın METHETMEM.
Amerika düşmanı değilim.
DÜŞMANLIĞIM ABD yönetiminedir.
ABD kaynaklı hiç bir paylaşımı KABULLENMEK ZORUNDA DEĞİLİM.
Sizin de böyle bir zorunluluğunuz yok.
Gönüllü olarak, ABD kaynaklı yalanlara inanmayı tercih ediyorsunuz.

A haber sosyal medya değil mi? :)
Eskiden CNN Türk takip ediyordum. Ama artık haber takip etmiyorum.
Askeri operayonları kim yaparsa yapsın METHETMEM.
Amerika düşmanı değilim.
DÜŞMANLIĞIM ABD yönetiminedir.
ABD kaynaklı hiç bir paylaşımı KABULLENMEK ZORUNDA DEĞİLİM.
Sizin de böyle bir zorunluluğunuz yok.
Gönüllü olarak, ABD kaynaklı yalanlara inanmayı tercih ediyorsunuz.
Sosyal Medyada yer almayan gerçeği bilin kısmına şaşırmıştım. Dünya'nın bilmediği bir bilgiyi nasıl öğrendiniz diye.

Onun dışında tabiki fikirlerinize saygı duyuyorum. Kimseye fikir dayatma yapmayız yapmamalıyız da

Geri