Mizah amaçlı gerçekçi değilMetro çok zor, imkansızın ötesi maalesef. Devasa bir bütçe gerektirir.
Banliyö Treni olabilir.
Halkalı-Çerkezköy-Çorlu arasında düzenlenebilir.
Fakat şuanda yapımı bitme aşamasında olan bir YHT hattımız mevcut aslında.
Bu YHT hattı bittiğinde Tekirdağ’ın raylı sistemle ilgili sorunu bir nebze de olsa çözülebilir.
Çerkezköy-Kapıkule %95 fiziksel ilerleme oranı kaydedilmiş.
Çerkezköy-Halkalı arasında kombine taşımacılıklar yapılabilir.
Mizah amaçlı gerçekçi değil
belediye kendi yapmaya kalkarsa tabii üstesinden gelemez istanbul ve izmir dışı hiçbir ilin kendi bütçesiyle metro yapma mümkünatı yokMetro çok zor, imkansızın ötesi maalesef. Devasa bir bütçe gerektirir.
Banliyö Treni olabilir.
Halkalı-Çerkezköy-Çorlu arasında düzenlenebilir.
Fakat şuanda yapımı bitme aşamasında olan bir YHT hattımız mevcut aslında.
Bu YHT hattı bittiğinde Tekirdağ’ın raylı sistemle ilgili sorunu bir nebze de olsa çözülebilir.
Çerkezköy-Kapıkule %95 fiziksel ilerleme oranı kaydedilmiş.
Çerkezköy-Halkalı arasında kombine taşımacılıklar yapılabilir.
belediye kendi yapmaya kalkarsa tabii üstesinden gelemez istanbul ve izmir dışı hiçbir ilin kendi bütçesiyle metro yapma mümkünatı yok
bakanlıkta sadece var olan rayların üstüne tren koyup işletmeyi bırakıp doğru düzgün metro yapmak isterse yapılabilir neden olmasın
(yaptıkları metroda yarım yamalak oluyor genelde)
var olan raylara tren koyup yada yollara ray döşeyip tramvay yapmak ile raylı sistem yapmış olunmuyor önemli olan metro yapabilmektir tramvayı herkes yapar
Çünkü yolcu ne varsa yetersiz çıktıBu zamana kadar neden yapılmadı bu tramvay? Tekirdağ başka bir ülkenin ilimiydi? Niye yapılmadı, bunca yıldır neden hep karayolu üzerinde fokuslanıldı?
Ne olduda da birdenbire Raylı sistemin R’si söylendi?
Türkiye’nin bir çok ilinde zaten tramvay hattı mevcut. (Büyükşehir özelinde)
Ki yapımı ve bütçesi özbütçeden karşılanabilir.
Benim kızdığım nokta neden 2026? Örneğin neden 2014-2019 döneminde yapılamadı? Yada neden 2019-2024 döneminde adım atılamadı?
Sen şuan yapıyorum demekle olmuyor o işler. Bunun ihalesine çıkıp, yer teslimi yapana kadar 2027 yılı olur. 24 aylık inşaat sürecini ekle. Al sana 2029.
Elde ne var ? 1 tane Tramvay’cık. Sonra belediyecilik diye alkışlayalım ? Bu mu vizyon?
Sonra kalkıp Çerkezköy bilmem ne arası TCDD hattı banliyö treni düşünüyorum diyorsun.
Yahu sen TCDD ile görüştün mü? Ortak bir masada hareket ettin mi? Onların onaylarını görüşlerini aldın mı?
Nasıl ki İzmir’de protokol imzalanarak bugün %50 TCDD %50 İZMİR B.B arasında İZBAN varsa TEKİRDAĞ’da neden olmasın?
Ki bu çalışmalar ve projeler ÇOK ÖNCEDEN YAPILMASI GEREKİYORDU.
oy almadılar belliki Parayı veren düdüğü çalar hocamBu zamana kadar neden yapılmadı bu tramvay? Tekirdağ başka bir ülkenin ilimiydi? Niye yapılmadı, bunca yıldır neden hep karayolu üzerinde fokuslanıldı?
Türkiye’nin bir çok ilinde zaten tramvay hattı mevcut. (Büyükşehir özelinde)
Ki yapımı ve bütçesi özbütçeden karşılanabilir.
Benim kızdığım nokta neden 2026? Örneğin neden 2014-2019 döneminde yapılamadı? Yada neden 2019-2024 döneminde adım atılamadı?
Sen şuan yapıyorum demekle olmuyor o işler. Bunun ihalesine çıkıp, yer teslimi yapana kadar 2027 yılı olur. 24 aylık inşaat sürecini ekle. Al sana 2029.
Elde ne var ? 1 tane Tramvay’cık. Sonra belediyecilik diye alkışlayalım ? Bu mu vizyon?
Sonra kalkıp Çerkezköy bilmem ne arası TCDD hattı banliyö treni düşünüyorum diyorsun.
Yahu sen TCDD ile görüştün mü? Ortak bir masada hareket ettin mi? Onların onaylarını görüşlerini aldın mı?
Nasıl ki İzmir’de protokol imzalanarak bugün %50 TCDD %50 İZMİR B.B arasında İZBAN varsa TEKİRDAĞ’da neden olmasın?
Ki bu çalışmalar ve projeler ÇOK ÖNCEDEN YAPILMASI GEREKİYORDU.
bunu bakanlığa sorucaksınız sonuçta kesenin ağzı onlardaBu zamana kadar neden yapılmadı bu tramvay? Tekirdağ başka bir ülkenin ilimiydi? Niye yapılmadı, bunca yıldır neden hep karayolu üzerinde fokuslanıldı?
tamam işte bende bundan bahsediyorum tramvay dışında bir şeyler yapılmalıTürkiye’nin bir çok ilinde zaten tramvay hattı mevcut. (Büyükşehir özelinde)
bu dediklerinize sonuna kadar katılıyorum hatta işleyen hatların çoğunu kapattılar eskiden günde 5-6 farklı demiryolu seferinin geçtiği yerde şu an sadece 1 hat çalışıyorKi yapımı ve bütçesi özbütçeden karşılanabilir.
tcddye niye gitmek zorunda tcddnin görevi ray yapmak onuda bi zahmet tcdd düşünsünYahu sen TCDD ile görüştün mü? Ortak bir masada hareket ettin mi? Onların onaylarını görüşlerini aldın mı?
ortak olması o kadar iyi bir şey olmuyor izmirde yıllardır binbir türlü sorun çıkıyorNasıl ki İzmir’de protokol imzalanarak bugün %50 TCDD %50 İZMİR B.B arasında İZBAN varsa TEKİRDAĞ’da neden olmasın?
tabiikide bene bundan bahsediyorumKi bu çalışmalar ve projeler ÇOK ÖNCEDEN YAPILMASI GEREKİYORDU.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.