Lüleburgaz tekirdağ tarafı değil silebilirsin t2 başka yaphocam lüleburgaz tarafı tekirdağ değil mi yoksa boşu boşuna başka hat yaptım?
Lüleburgaz tekirdağ tarafı değil silebilirsin t2 başka yaphocam lüleburgaz tarafı tekirdağ değil mi yoksa boşu boşuna başka hat yaptım?
Tamamdır bem metroya yöneliyorum hem çorlu hem süleymanpaşa hem çerkezköy hem kapaklı hem saray hem hayrabolu hem malkara olacak orta ve büyük ilçelere yapacağımsüleymanpaşa tramvayı geldi...
Atabey'in max kabiliyet.T2 yenilendi
istastonlarla uğraşamadım bu sefer ana hizmet izmire sırada diyarbakır geliyor.Atabey'in max kabiliyet.
bunun için konu aç. Diyarray konusunu kirletmeyelim boşunaistastonlarla uğraşamadım bu sefer ana hizmet izmire sırada diyarbakır geliyor.
Orda süleymanpaşa dan muratlıya giden ne oluyor yht tamamı bitince süleymanpaşa muratlı büyükkarıştıran yoluna giden demiryolu tabiki de olacak bakalım yolcu mu yük mü bilinmiyor işte zatenEkli dosyayı görüntüle 105537
Yapay, hayali hatlardan önce gerçek haritalara odaklanalım derim ben.
Muratlı-Tekirdağ Garı (TCDD hattı) arasında mevcut bir hat var, ekteki görüntüye istinaden.
Şuanda; Bu hat üzerinde sadece YÜK TRENLERİ çalışıyor.
Tren trafiği olumsuz etkilenmemesi adına belirli saatlerde belirli trenler çalışır.
YOLCU TRENLERİNİ DE işletebilmek mümkün.
Fakat bu Marmaray gibi 8-15 dakikada 1 olması mümkün değil.
Belirli saatlerde ve sınırlı seferler aralıklarıyla ilgili MÜMKÜN.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bu hat özelinde TCDD yönetimiyle görüşebilir.
Fakat daha görüşmeden ben buraya banliyö hattı yapıyorum seni de yok sayıyorum TCDD derse maalesef duvara toslamış olurlar.
Ve tabiki de Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programına alınmaz elbette.
yaptım ben hocam.Belki de tekirdağ istanbula bağlayan banliyö ya da metro yapabilirim
Yaptıysan ben silivriye büyükçekmeceye beylikdüzüye avcılara kadar yaparımyaptım ben hocam.
hem tekirdağ hem istanbul için metro projesi yeterli bize hem tekirdağlılar böylelikle de istanbula artık metroyla böyle yaparsak zaten giderler artık
![]()
MetroDreamin' | Tekirdağ, Türkiye
Tekirdağ, Türkiye | MetroDreamin' map by ayberk bakırelmetrodreamin.com
Ben zaten metro görünümlü banliyö yapıyoruzMetro çok zor, imkansızın ötesi maalesef. Devasa bir bütçe gerektirir.
Banliyö Treni olabilir.
Halkalı-Çerkezköy-Çorlu arasında düzenlenebilir.
Fakat şuanda yapımı bitme aşamasında olan bir YHT hattımız mevcut aslında.
Bu YHT hattı bittiğinde Tekirdağ’ın raylı sistemle ilgili sorunu bir nebze de olsa çözülebilir.
Çerkezköy-Kapıkule %95 fiziksel ilerleme oranı kaydedilmiş.
Çerkezköy-Halkalı arasında kombine taşımacılıklar yapılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.