Giderse gitain ilk defa İngilizlee gibi Train/Tram Replacement Service binerimSen de bunu deme de Metro ile tramvay greve gidici şu an, demedi deme
Giderse gitain ilk defa İngilizlee gibi Train/Tram Replacement Service binerimSen de bunu deme de Metro ile tramvay greve gidici şu an, demedi deme
bu bir savaş ilanıdır
Kadifekaleli protein tozcuları salıyorum o zaman,bu bir savaş ilanıdır
Atabeyce öğreniyoruz ders 1.Giderse gitain ilk defa İngilizlee gibi Train/Tram Replacement Service binerim
Arıza yok,bahtlısınızHocam A-1740 ile A-1837'ye bakıyorum, bir arıza çıkarsa sessiz kalma hakkınız var
tablette yazınca öyle oluyorAtabeyce öğreniyoruz ders 1.
ekşi sözlük reklam yapıyor amaniego ve iettye göre çok daha ucuz,her yerden her yere giden milyon çeşit seferi olan izmir'in güzel ulaşım firması.
bir yerden bir yere gitmek için ikinci otobüse genelde gerek kalmaz,kalsa da zaten ücretsizdir.
kentkartları vardır.ne ego gibi çağdışı kağıt üzeri mürekkeplidir,biter;ne de akbil gibi şekilsizdir,garip garip sesler çıkarır.
Tarafınızı belli ettiniz demek
ben tarafsızımTarafınızı belli ettiniz demek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.