Zamanında 35D'de citaro ve solo Karsan bile çalışmıştıŞoföre sormak lazımbu arada 35d midibüs bile yolcusu yokken koskoca akia girmesi kurumun araç eksikliğini göz önüne koyuyor
Zamanında 35D'de citaro ve solo Karsan bile çalışmıştıŞoföre sormak lazımbu arada 35d midibüs bile yolcusu yokken koskoca akia girmesi kurumun araç eksikliğini göz önüne koyuyor
Çok eskiler eskiden güzeldi, açıldığı ilk zamanlardaki yolcu otobüs yolcusuydu, git gide azaldı küçük araca dönmek zorunda kaldı çok iyi hatırlıyorum, bu hatta indirimli tarife uygulansın demişlerdi, hatta Kocamustafapaşa-Bakırköy hatta için meclise teklif vermişti 35b açılsın diyeZamanında 35D'de citaro ve solo Karsan bile çalışmıştı
Ekli dosyayı görüntüle 105741
Ekli dosyayı görüntüle 105742
Sasirmaya gerek yok,artık her garaj arac verebiliyor buralaraO1300 -> 50Y
Hiç bu hatta görmemiştim
50Y genelde Kağıthane’den veya Topkapı’dan alıyordu.Sasirmaya gerek yok,artık her garaj arac verebiliyor buralara
Arac eksiği gurpinardan bile araç gelir yakında50Y genelde Kağıthane’den veya Topkapı’dan alıyordu.
Demek istediğim araç eksikliği var,gurpinardan bile araç gönderirler şaşırmamak lazımGürpınar’dan geldiğini görmedim. Bir grevde İkitelli’den geldi Alibeyköy’eEkli dosyayı görüntüle 105964
Hocam ikitelliden düzenli olarak Kağıthane ve Göktürk'e geliyor (48, 48KA ve gerekirse 46Ç/46T)Bir grevde İkitelli’den geldi Alibeyköy’e
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.