Tema düzenleyici

Anket Sizce Hangisi Daha Kaliteli? (BMC vs Otokar)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ankete Katılabilirsiniz

Sizce Hangisi Daha Kaliteli?

• Kullanılan toplam oy
    13
Otokar kendini kanıtlamış bir firma Bmc ile kıyaslıyacaksak 2013 Kent 290 Lf ile başlayalım O zamanlar Otokar bu aracı çıkardığında Procity modelinde olmayan özellikler çoktu otomatik güneşlik dijital ekranlı yol bilgisayarı otomatik aynalar konforlu yolculuk güçlü motoru ve aracın karakteri ile öne çıkıyordu ama Bmc Procity Tr ile aradı farkı kapattı gibi yolcu bakımından söylemek gerekirse araç konforlu ve kliması çok iyidi ama Procity Tr hakkından çok titrediğini ses çıkardığını söylemişti ama bu Kentlerde çok ufak bir titreme var oda yıllar geçtikçe olası şeyler Bmc Procity Plus ben beğenmedim şöför mahali Tr modeline göre kötü 2025 yılında İstanbulda Öhö esnafı tarafından en çok tercih edilen Kent Lf oldu diye hatırlıyorum ve Kent Lf tasarımı çok modern bir tasarımdır şöförlerimizin göz bebeğidir İettdeki en çok yıprana araçlardır.

Şu anki yeni olanlarında ikisini de aynı olarak görüyorum ama daha eski olanlarında kesinlikle Otokar diyebilirim çünkü BMC Procity'in makyajsız kasası 2011-2015 olanı fazla titriyor ve gürültülü, TR olanlarında titreme olmasa da 2017-2020 arası olanları gürültülü ama Otokar öyle değil.

Konu sahibi
Şu anki yeni olanlarında ikisini de aynı olarak görüyorum ama daha eski olanlarında kesinlikle Otokar diyebilirim çünkü BMC Procity'in makyajsız kasası 2011-2015 olanı fazla titriyor ve gürültülü,

birde park halindeyken kendi kendine sağa sola yatıyorlar.

TR olanlarında titreme olmasa da 2017-2020 arası olanları gürültülü ama Otokar öyle değil.
2017 ve 2020 arasında sağa sola yatma sorunu yok.

Konu sahibi
Otokar kendini kanıtlamış bir firma Bmc ile kıyaslıyacaksak 2013 Kent 290 Lf ile başlayalım O zamanlar Otokar bu aracı çıkardığında Procity modelinde olmayan özellikler çoktu otomatik güneşlik dijital ekranlı yol bilgisayarı otomatik aynalar konforlu yolculuk güçlü motoru ve aracın karakteri ile öne çıkıyordu ama Bmc Procity Tr ile aradı farkı kapattı gibi yolcu bakımından söylemek gerekirse araç konforlu ve kliması çok iyidi ama Procity Tr hakkından çok titrediğini ses çıkardığını söylemişti ama bu Kentlerde çok ufak bir titreme var oda yıllar geçtikçe olası şeyler Bmc Procity Plus ben beğenmedim şöför mahali Tr modeline göre kötü 2025 yılında İstanbulda Öhö esnafı tarafından en çok tercih edilen Kent Lf oldu diye hatırlıyorum ve Kent Lf tasarımı çok modern bir tasarımdır şöförlerimizin göz bebeğidir İettdeki en çok yıprana araçlardır.
@Yasin190754 bence tarafsız yorum yapabilir
Yenilere bakarsam Procity TR Plus'larda sanki dökülmeler seziyorum biraz.Kent LF'ler beni daha rahat hissettiriyor.Kararsız kalsam da Otokar diyeceğim.
Eski kasa procityleri 2021 Otokara tercih ederim Otokar İzmire kazık atmış bir şirkettir.
Kadıköy boğası kadar objektiflik

Hepinizi Buraya bekliyorum.

Geri