ÖHOM ÖHÖM otokar eklemli iyi duymamış oluyum İzmirin en kötü araçları hiç atik çevik değil bol arıza verir yolcu kapasitesi 7 düşük bakımsız konforsuz güçsüz hiç sevmiyorum 2021 modelde körük gıcırdar mı ya daha 1-2 aylıkken yanan araç oldu bu kadar diyorum ve susuyorum.Mercedes-Benz der başka da bir şey demem
Tabi eğer araç eklemli olacaksa onda Otokar
Ama ben genelde Mercedes derim
Conectonun bayıltan sıcağı ve Solarisin oturmak için 55 kilonun altında olman gereken koltuklarındansa eklemlide Kent’i yeğlerimÖHOM ÖHÖM otokar eklemli iyi duymamış oluyum İzmirin en kötü araçları hiç atik çevik değil bol arıza verir yolcu kapasitesi 7 düşük bakımsız konforsuz güçsüz hiç sevmiyorum 2021 modelde körük gıcırdar mı ya daha 1-2 aylıkken yanan araç oldu bu kadar diyorum ve susuyorum.
Breda daha iyi desemConectonun bayıltan sıcağı ve Solarisin oturmak için 55 kilonun altında olman gereken koltuklarındansa eklemlide Kent’i yeğlerim
Sana BMC körüklü alalım bak Aydın 3 tane aldıBreda daha iyi desem
Yok Man new lions city, Citaro, Solarıs, isterim yabancı olsun da yerli de olurda aman Otokar olmasın bıktım beni sıcakta bunaltan otobüste kendisi.Sana BMC körüklü alalım bak Aydın 3 tane aldı
buranın kazananıyla Breda yaparız.Bu iki markada kendini kanıtladı ama 2013 den beri bir farkı olmadı gibi gözüme conecto hala konforlu ve asaletli klima kalitesi ile hala iyi eski ile yenisi ile rampalarda güçlüdür ama eski conectoların kasa olarak eğır olduğundan hızlanmaları azdır Otokar ile kıyaslayınca berabera kalıyor bence bunu değilde Breda ile Otokarı kıyaslayalım @Rime bu iki marka başa baş
Sana BMC körüklü alalım bak Aydın 3 tane aldı
Teneke Otokar'ın Otobüsleri Mercedes'ten daha pahalı nasıl oluyor bu iş.Breda daha iyi desem
Hocam ama Mercedes Otokar'dan daha ucuz.Mercedesi otokar üretiyor artık yani arada dişe dokunur bi fark kalmadı.
Senimi Kırcağız. Birde Otokar Breda yapalım@Rime bence Otokar ile breda yapalım ikisi aynı yıl aynı dönemde aldılar daha iyi karşılaştırma olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.