Tema düzenleyici

Anket Şehir İçi Otobüste Sizce Hangisi Daha Kaliteli? (Otokar vs Mercedes-Benz Türk)

Ankete Katılabilirsiniz

Şehir İçi Otobüste Sizce Hangisi Daha Kaliteli?

• Otokar

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Mercedes-Benz der başka da bir şey demem

Tabi eğer araç eklemli olacaksa onda Otokar
Ama ben genelde Mercedes derim
ÖHOM ÖHÖM otokar eklemli iyi duymamış oluyum İzmirin en kötü araçları hiç atik çevik değil bol arıza verir yolcu kapasitesi 7 düşük bakımsız konforsuz güçsüz hiç sevmiyorum 2021 modelde körük gıcırdar mı ya daha 1-2 aylıkken yanan araç oldu bu kadar diyorum ve susuyorum.

ÖHOM ÖHÖM otokar eklemli iyi duymamış oluyum İzmirin en kötü araçları hiç atik çevik değil bol arıza verir yolcu kapasitesi 7 düşük bakımsız konforsuz güçsüz hiç sevmiyorum 2021 modelde körük gıcırdar mı ya daha 1-2 aylıkken yanan araç oldu bu kadar diyorum ve susuyorum.
Conectonun bayıltan sıcağı ve Solarisin oturmak için 55 kilonun altında olman gereken koltuklarındansa eklemlide Kent’i yeğlerim

Bu iki markada kendini kanıtladı ama 2013 den beri bir farkı olmadı gibi gözüme conecto hala konforlu ve asaletli klima kalitesi ile hala iyi eski ile yenisi ile rampalarda güçlüdür ama eski conectoların kasa olarak eğır olduğundan hızlanmaları azdır Otokar ile kıyaslayınca berabera kalıyor bence bunu değilde Breda ile Otokarı kıyaslayalım @Rime bu iki marka başa baş

Konu sahibi
Bu iki markada kendini kanıtladı ama 2013 den beri bir farkı olmadı gibi gözüme conecto hala konforlu ve asaletli klima kalitesi ile hala iyi eski ile yenisi ile rampalarda güçlüdür ama eski conectoların kasa olarak eğır olduğundan hızlanmaları azdır Otokar ile kıyaslayınca berabera kalıyor bence bunu değilde Breda ile Otokarı kıyaslayalım @Rime bu iki marka başa baş
buranın kazananıyla Breda yaparız.
Sana BMC körüklü alalım bak Aydın 3 tane aldı
Breda daha iyi desem
Teneke Otokar'ın Otobüsleri Mercedes'ten daha pahalı nasıl oluyor bu iş.

Konu sahibi
Mercedesi otokar üretiyor artık yani arada dişe dokunur bi fark kalmadı.
Hocam ama Mercedes Otokar'dan daha ucuz.

1769508796239.png

1769508802344.png

Geri