Türksat 100 Megabit altyapınız varmı hocam yoksa telekkom altyapısımı kullanıyor10 gün önceye kadar Türk Telekom kullanıyorduk uzun yıllardır. 10 gün önce sözleşmemiz bitince Türksat'a geçtik. 100 Mbps hız olan pakete geçtik ilk 12 ay 490tl sonraki 12 ay ise 590tl ödeyeceğiz.
Binamız 1987 yapımı olduğu için altyapısı yokmuş ondan dolayı müracatın olduğu gün Türksat'tan bir görevli gelip bina içinden kablo çekti.Türksat 100 Megabit altyapınız varmı hocam yoksa telekkom altyapısımı kullanıyor
daha önce Türk Tlekom kullanıyordunuz değilmi hocamBinamız 1987 yapımı olduğu için altyapısı yokmuş ondan dolayı müracatın olduğu gün Türksat'tan bir görevli gelip bina içinden kablo çekti.
Evet.daha önce Türk Tlekom kullanıyordunuz değilmi hocam
Hocam Galiba Türksat Telekom altyapısını kullanıp size internet veriyor.
Çocuklar ateşe verirse gitti..Hocam Galiba Türksat Telekom altyapısını kullanıp size internet veriyor.
Kazı çalışmasından Telekomun kablosu giderse.
Sizin internetinizde gidecektir.
Maltepe Feyzullah Mahallesinde yaşıyorum. Hem Maltepe'nin hemde İstanbul'un sorunlu olmayan mahallelerinden birisi ondan dolayı o konuda pek sıkıntı olmaz.Çocuklar ateşe verirse gitti..
aşağı maltepede yaşanmaz öyle olaylar.Çocuklar ateşe verirse gitti..
Esenyurtta yaşanırmı hocamaşağı maltepede yaşanmaz öyle olaylar.
esenyurtta yaşayarak daha sağlıklı bir cevap alabilirsinizEsenyurtta yaşanırmı hocam
Esenyurttan her şey beklenirEsenyurtta yaşanırmı hocam
Hocam sapıtacağım konudan ama sizin olduğunuz civarlarda tekinsizlik var mı?esenyurtta yaşayarak daha sağlıklı bir cevap alabilirsiniz
konudan sapıttığı için cevap verremeyeceğim. fakat eyüpsultandaki muhidim marjinalleşiyor ve bu beni oldukça rahatsız ediyor. arka taraf gop olduğu için yanlış bir hareket olduğunu düşünüyorumHocam sapıtacağım konudan ama sizin olduğunuz civarlarda tekinsizlik var mı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.