Tema düzenleyici

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

Ata Bey

Konu sahibi
Körüklü hatta doruk mu girdi?Metronun bilgilendirme ekranı mo bozuk? İzbandan değişik sesler mş geliyor? Tramvayın kliması mı bozuk. Bu olayları mümkünse (olay dahil) fotoğraflarla ve yazıyla kayıt ediceğimiz bir başlık.

Metronun bilgilendirme ekranının bozuk olduğuna denk gelmedim ama İZBAN'da defalarca denk geldim. Neredeyse bindiğim çoğu zaman böyle oluyor. Zaman zaman istasyonlardaki dakikayı gösteren tabela da çalışmıyor. Sanırım metrodaki eski setlerin hiçbirinde bilgilendirme ekranı çalışmıyor.

Konu sahibi
Metronun bilgilendirme ekranının bozuk olduğuna denk gelmedim ama İZBAN'da defalarca denk geldim. Neredeyse bindiğim çoğu zaman böyle oluyor. Zaman zaman istasyonlardaki dakikayı gösteren tabela da çalışmıyor. Sanırım metrodaki eski setlerin hiçbirinde bilgilendirme ekranı çalışmıyor.
96 model setlerde her zaman çalıştığını gördüm. 2010 modellere de yine öyle karşılaşmadım

Konu sahibi
Bugün 568de bindiğim temsada ön kapının 2 kanadına paspas koyup oraya kimse girmesin diye kalın bantlarla kapatmışlar.

Konu sahibi
İzulaş temsasında ön tarafta saat duracak mı gösteren ekran İngilizce çalışıyor örneğin sıcaklıkta "in, out" duracaksa Stop yazıyor

Değişik sayılmaz ama İZBAN Kemer'den Şirinyer'e giderken Atatürk Maskı'nı ne zaman geçse pofluyor.Sebebi filan var mı bunun? Çocukluğumdan beri merak ediyorum çünkü

Dipnot:Bu izban biraz koyun kokuyor

Çeviriye duracak yazınca "wird aufhören" diyor.O olmasın?
Hafele ise hiçbir anlama gelmiyor.Hagele var o da dolu demek

Konu sahibi
949'a binmiştim yeni açıldığı zaman. aracın motor kısmından yol gözüküyordu

IMG_20250504_132138.jpg

Geri