A
Ata Bey
Körüklü hatta doruk mu girdi?Metronun bilgilendirme ekranı mo bozuk? İzbandan değişik sesler mş geliyor? Tramvayın kliması mı bozuk. Bu olayları mümkünse (olay dahil) fotoğraflarla ve yazıyla kayıt ediceğimiz bir başlık.
96 model setlerde her zaman çalıştığını gördüm. 2010 modellere de yine öyle karşılaşmadımMetronun bilgilendirme ekranının bozuk olduğuna denk gelmedim ama İZBAN'da defalarca denk geldim. Neredeyse bindiğim çoğu zaman böyle oluyor. Zaman zaman istasyonlardaki dakikayı gösteren tabela da çalışmıyor. Sanırım metrodaki eski setlerin hiçbirinde bilgilendirme ekranı çalışmıyor.
O ekranlar zaten bildiğiniz gibi reklam gösteriyor. Çoğu trende o çalışmıyor zaten96 modellerde yanlardaki ekranın çalıştığına denk gelmedim, sadece körüğün üstündeki led tabelada gelecek istasyon yazıyor.
Ben geçen 72'de de paspas ve su kovası gördüm ama bende bant yoktuBugün 568de bindiğim temsada ön kapının 2 kanadına paspas koyup oraya kimse girmesin diye kalın bantlarla kapatmışlar.
Bütün hepside mi? Öyleyse bugün 20'de test edeceğimİzulaş temsasında ön tarafta saat duracak mı gösteren ekran İngilizce çalışıyor örneğin sıcaklıkta "in, out" duracaksa Stop yazıyor
Sadece bindiğim araçtaBütün hepside mi? Öyleyse bugün 20'de test edeceğim
2012 model BMC Procity'lerde de aynısına denk geldim. Hatta Almanca duracak yazısı bile gördüm, neydi tam hatırlamıyorum.İzulaş temsasında ön tarafta saat duracak mı gösteren ekran İngilizce çalışıyor örneğin sıcaklıkta "in, out" duracaksa Stop yazıyor
Hafele yazıyordu demi?2012 model BMC Procity'lerde de aynısına denk geldim. Hatta Almanca duracak yazısı bile gördüm, neydi tam hatırlamıyorum.
Çakalburnu garaj mı,2012 model BMC Procity'lerde de aynısına denk geldim. Hatta Almanca duracak yazısı bile gördüm, neydi tam hatırlamıyorum.
Hatırlamıyorum, 800'e bindiğimde olmuştu. O zamanlar daha İZTAŞIT'a geçmemişti. 428'de de bir iki defa denk gelmiş olabilirim.Çakalburnu garaj mı,
Başka bir şeydi de bulamadım, aklıma gelmiyor hala.Hafele yazıyordu demi?
hocam o wagen hält muhtemelenHafele yazıyordu demi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.