Fahrettin altay trafik yönünden kilit bütün hatlar teyirli ata caddesinin girşinde 971 yolculqrı indirdi.
21:20-21:40 arası F.Altay meydandaydım. Narlıdere metrosu açılalı iki sene sonra ilk defa durağı baya çakılı gördüm. 5-6-7-480 ve 510 F.Altaydan çakılı yönde kalktı. 879 iki gündür metro yerine daha çok kullanılıyor. Akşam saatleri dahi çakılıya yakın.
681’i öğlen 4-5 arası bakındım.Denizmen’de gene biraz yolcu aldı ama yani,araç solo Otokar’dı hafif doluydu, Ekstra akşam 7 gibi 517 gördüm Hıfsızsıhha durağında Esentepe yönüne 3 kişiyle gitti681 de bir doluluk gördünüz mü ? 879 kendi yolcusu yetmezmiş gibi bir metro yolcusu gelince çaklılı olması kaçınılmaz.
681 standart yolcu durumu vardı. Zaten F.Altaydan itibaren metro açık olduğu için pek etkili olmaz.681 de bir doluluk gördünüz mü ? 879 kendi yolcusu yetmezmiş gibi bir metro yolcusu gelince çaklılı olması kaçınılmaz.
681-579 da solo otokar kaynıyordu. Bu iki hattın körüklülerin 552 ye verdiler demektir.681’i öğlen 4-5 arası bakındım.Denizmen’de gene biraz yolcu aldı ama yani,araç solo Otokar’dı hafif doluydu, Ekstra akşam 7 gibi 517 gördüm Hıfsızsıhha durağında Esentepe yönüne 3 kişiyle gitti
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.