Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşım Komedi Ve Komik İett Hatlari

Yasin190754

Binbaşı
Konu sahibi
Tamamen geyik ve eğlence amacıyla bu başlığı oluşturuyorum. Gerçekleşmesinin hiçbir şekilde imkanı olmayan otobüs/metro/tramvay hat önerilerimizi yazabiliriz.

AY-1 Taksim - İETT Ay İstasyonu
Tarife:
500 tam bilet
Araç türü: Roketlerle çalışan körüklü otobüs
Tek yön sefer süresi: 90-120 gün

Aracın içerisinde sık sık "lütfen uzay kıyafetlerinizi giymeyi unutmayın, oksijen tüplerinizi kontrol edin" tarzında anonslar yapılacak.

Tamamen geyik ve eğlence amacıyla bu başlığı oluşturuyorum. Gerçekleşmesinin hiçbir şekilde imkanı olmayan otobüs/metro/tramvay hat önerilerimizi yazabiliriz.

AY-1 Taksim - İETT Ay İstasyonu
Tarife:
500 tam bilet
Araç türü: Roketlerle çalışan körüklü otobüs
Tek yön sefer süresi: 90-120 gün

Aracın içerisinde sık sık "lütfen uzay kıyafetlerinizi giymeyi unutmayın, oksijen tüplerinizi kontrol edin" tarzında anonslar yapılacak.
O değil de İstanbul içi en çılgın hat şu olur:
500Y Yalıköy-Şifa Mahallesi

Hat 130 Dakikada anca gidiyor, trafiklisini düşünürsek?

50SG Alibeyköy Metro - Sabiha Gökçen Havalimanı
Ben 50AK Alibeyköy-Kadıköy düşünmüştüm. Anadolu’dakileri Alibeyköy cehennemi ile tanıştıracak o hat. (yine bir akşam 50K’deyken necip fazıl durağında bir kadın alibeyköy’ü okuyamamış olacak kadıköy’e gider mi diye sormuştu oradan düşünmüştüm)

Ben 50AK Alibeyköy-Kadıköy düşünmüştüm. Anadolu’dakileri Alibeyköy cehennemi ile tanıştıracak o hat. (yine bir akşam 50K’deyken necip fazıl durağında bir kadın alibeyköy’ü okuyamamış olacak kadıköy’e gider mi diye sormuştu oradan düşünmüştüm)
İkisinin de hat kodu küfür gibi zaten 🤣🤣🤣

Geri