Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Habaş Temsa'ya göre daha sağlam gibi duruyor,bakalım 400-500 bin km bandında da böyle görünücek mi? - kendi fikrim-
Adam akıllı bakılan Temsa ‘ lar da yıllarca esnafa ekmek yedirdi. Eğer bu araç iddia edildiği gibi 8,5 milyon liraya satılırsa sene sonuna dek en az 50 tane satılır

Açıkçası ben mis gibi eski ve yeni kasa "Mercedes-Benz CONECTO." marka model otobüslerin gitmelerini gerçek anlamda ve sonsuza kadar üzüldüm ileride inşallah tekrardan dahada çok fazla geri gelirler birde C.260 'tan yeni kasa 2026 model "Mercedes-Benz CONECTO." marka model otobüs almasını beklerdim ve isterdim ben bu tahminimide tutturamadım ne yazık ki.🤝🤝🤝😨😨😨😰😰😰😬😬😬😡😡😡😮😮😮🤚🤚🤚👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★

Açıkçası ben mis gibi eski ve yeni kasa "Mercedes-Benz CONECTO." marka model otobüslerin gitmelerini gerçek anlamda ve
sonsuza kadar üzüldüm ileride inşallah tekrardan dahada çok fazla geri gelirler birde C.260 'tan yeni kasa 2026 model "Mercedes-Benz CONECTO." marka model otobüs almasını beklerdim ve isterdim ben bu tahminimide tutturamadım ne yazık ki.🤝🤝🤝😨😨😨😰😰😰😬😬😬😡😡😡😀😀😀😮😮😮🤚🤚🤚👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★
Eski Conecto daha mı iyi yeni otobüsten sizce hocam?

146 bölgesindeki eski Conecto'lar çok kötü durumdalar. A-1744'ün motorunun Çöpcity motoru ile arasında hiç farkı kalmamış. A-1743 de sürekli başka arızaları var.

A-1522, 2011 model BMC Procity olmasına rağmen en az arıza veren araçlardan biri. İyi durumda bu araç. Çöpcity değil yani.

146 bölgesindeki eski Conecto'lar çok kötü durumdalar. A-1744'ün motorunun Çöpcity motoru ile arasında hiç farkı kalmamış. A-1743 de sürekli başka arızaları var.

A-1522, 2011 model BMC Procity olmasına rağmen en az arıza veren araçlardan biri. İyi durumda bu araç. Çöpcity değil yani.
Profilimde bir soru sordum cevaplayabilme şansın varmı? görüşünü merak ettim otobüs ile ilgili

Şehir içinde sıkılmış , artık beni metrobüse verin diyen bir Isuzu

Ekli dosyalar

• IMG_4981.jpeg
    IMG_4981.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 0
Geri