@59Yunus34 baksana biB-1776'nın olduğu yere bakın şok olacaksınızEkli dosyayı görüntüle 99952
@59Yunus34 baksana biB-1776'nın olduğu yere bakın şok olacaksınızEkli dosyayı görüntüle 99952
Ocak 2024'te değişti. İstanbul'daki tek BMC Belde 3. Nesil, A-892 kaldı.Bu aracın son akıbetini merak ediyorum
Heee oda senin hesap dimi Bu akşamda yaptaşa gelirse ne anlayalım@Atsuko olarak yazmıştım.
Eski araç ne oldu Bilgin var mıOcak 2024'te değişti. İstanbul'daki tek BMC Belde 3. Nesil, A-892 kaldı.
Emin değilim ama 36AY beklerken yanlış görmediysem garajdan A-1867 kodlu arka motor kapağında ızgara olan eski bir Otokar çıktı fakat aktif sinyali hâlâ garajdaydı. Doğru gördüysem değişim olmuş olabilirCidden şaşkınım. Daha dün fotoğrafını çekmiştim. Gayet normal çalışan araca neler oluyor neler. Az daha binecektim.
2013 model olanmı yoksa 2025 kasalı mıEmin değilim ama 36AY beklerken yanlış görmediysem garajdan A-1867 kodlu arka motor kapağında ızgara olan eski bir Otokar çıktı fakat aktif sinyali hâlâ garajdaydı. Doğru gördüysem değişim olmuş olabilir
Eski aracı garajdan ayrıldı ama sinyali aktif bir şekilde garajda kaldı diye gördüm. Doğru görmüşsem eğer yeni aracı bilinmiyor2013 model olanmı yoksa 2025 kasalı mı
Otokar olabilir bence geneEski aracı garajdan ayrıldı ama sinyali aktif bir şekilde garajda kaldı diye gördüm. Doğru görmüşsem eğer yeni aracı bilinmiyor
Bu aracın son akıbetini merak ediyorum
GİTAŞ'ın otoparkında 4 TCV 1 Tezeller (A-765 eskisi) kalmış. TCV'lerden biri A-1724'tü diğerlerini göremedim hızlı geçtik otobüsle. Garajda toplam 5 araç var. C-1752 ise nerede belli değil
Aynen orayı biliyorum da Dışarı kısımda C-1752'nin yeni 2014 Temsasını 1-2 kez görmüştüm. Şimdi sinyal de atmıyor ortadan tamamen kaybolduO araçların hepsi yedek parça olarak kullanılıyor araçların hiçbirisi servise çıkmıyor orada yatıyorlar yaklaşık 1 yıldır. Senin gördüğün yerdeki konumda önceden orası yoktu araçlar orada durmuyorlardı arka tarafta sokak arasında bir garaj var bmc gürsoy oto nun ilerisinde çaprazında orada duruyorlardı şimdi oraya çektiler o araziyi gitaş komple satın aldı. C-1761 C-1762 A-1636 man lion's city araçları bile hala orada yatıyor. Askere gitmeden önce fotoğraflarını çekmiştim yanlış hatırlamıyorsam C-1752 nin tcv aracı da orada yatıyordu
Aynen orayı biliyorum da Dışarı kısımda C-1752'nin yeni 2014 Temsasını 1-2 kez görmüştüm. Şimdi sinyal de atmıyor ortadan tamamen kayboldu
A-1833 2018 Akia Ultra LF12 almış diyordun abi ne zaman başlayacakİllaki vardır bir sebebi. Belki tekrar araç değiştirir. Örnek A-1833'ün aracı gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.