Körüklü ile karıştırmışım Vergiler dahil fiyatı 17.141.693 TL dirConecto Solo Dizel => Tavsiye Edilen KDV ve ÖTV Dahil Perakende Satış Fiyatı (TL) 15.929.716
Körüklü ile karıştırmışım Vergiler dahil fiyatı 17.141.693 TL dirConecto Solo Dizel => Tavsiye Edilen KDV ve ÖTV Dahil Perakende Satış Fiyatı (TL) 15.929.716
Euro 7 dizel motorlar sıkı emisyon kurallarına tâbi olacağından, MAN'ın Euro 7 dizel motorlara yatırım yapmayacağını okudum. Gelecekte elektrikli ve CNG'li otobüs üretimine yoğunluk verilecek sanırım."MAN." ankarada yeni bir fabrika daha yapıyormuş diye duymuştum eğer ki o fabrika açılırsa yeni otobüsleri görebiliriz diye düşünüyor ve tahmin ediyorum.![]()
Zaten gelecekte bütün araçlar hattâ ve hattâ motorsiklet ve dozerler bile "ELEKTRİKLİ MOTOR." 'lu olacak yani zorunlu olacak o zaman belki bir ihtimâl ile inşallah görürüz.Euro 7 dizel motorlar sıkı emisyon kurallarına tâbi olacağından, MAN'ın Euro 7 dizel motorlara yatırım yapmayacağını okudum. Gelecekte elektrikli ve CNG'li otobüs üretimine yoğunluk verilecek sanırım.
Araç tekirdağ çıkması inşallahA-840 2020 model yeni kasa karsan atak hayırlı olsun kazasız belasız inşallah![]()
2013 Maxi CityA-699 0KM karsan atak hayırlı olsun kazasız belasız inşallah![]()
![]()
2015 Güleryüz CobraA-114 0KM cobra hayırlı olsun kazasız belasız inşallah![]()
![]()
2024 Yeni ConectoB-142 0KM conecto hayırlı olsun kazasız belasız inşallah![]()
2012 Maxi CityA-1227 2019 model otokar sultan lf hayırlı olsun kazasız belasız inşallah![]()
2014 Maxi CityA-1167 C-893 çıkması otokar sultan lf hayırlı olsun kazasız belasız inşallah![]()
2014 AtakA-840 2020 model yeni kasa karsan atak hayırlı olsun kazasız belasız inşallah![]()
Araç tekirdağ çıkması inşallah
Hayırlı olsun bölgede ilk olduA-1868 , 2013 Model olan Mercedes-Benz Conecto aracını 2026 Model BMC Procity TR Plus ile değiştirmiş bulunmaktadır . Hayırlı olmasını temenni ediyorum
Bilindik bir marka olmadığından servisini bulmak zor. İstanbulda bir tek İkitelli’de var yetkili servisi yanlış hatırlamıyorsam2026 model "AKİA." marka model otobüslerden niye jiç kimse tercih etmiyor? Şimfiden teşekkürler.![]()
İnşallah şu C.041 giderde kurtuluruz.Bilindik bir marka olmadığından servisini bulmak zor. İstanbulda bir tek İkitelli’de var yetkili servisi yanlış hatırlamıyorsam
A-1060 2014 Model Otokar Sultan Maxi City Aracını 0KM İsuzu Novo Citi Life İle Değiştirmiştir Hayırlı Olsun Kazasız Belasız İnşallah
Böylelikle 401 Çatalca Hattında Otokar Sultan Maxi City Kalmamış Olup, Sadece 402 Binkılıç Hattında A-1167 Kapı Kodlu 2014 Model Otokar Sultan Maxi City Kalmıştır.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.