en azından avrupa yakası gibi nispeten yeni ama hurda araçlarımız yok. eski ama bir şekilde çalışan araçlarımız varAvrupa Yakası sıfır araçlara binerken bizim 13 yaşındaki araçlara binmemiz![]()
en azından avrupa yakası gibi nispeten yeni ama hurda araçlarımız yok. eski ama bir şekilde çalışan araçlarımız varAvrupa Yakası sıfır araçlara binerken bizim 13 yaşındaki araçlara binmemiz![]()
Sizin 20 yaşındaki araçları bizim sıfır araçlara tercih ederdimAvrupa Yakası sıfır araçlara binerken bizim 13 yaşındaki araçlara binmemiz![]()
Yasin abi bunu görmesinBen Akiaya da razıyım Citaro hastası değilim, belli yaşı devirmiş araçlar.
Şehir değiştirelim Kocaeli gibi mesela ya da benim gibi Otokar severler için İzmir uygundurHiç kimse araçlardan memnun değil bence siz yakaları değiştirin
Bence en iyi otokarlar bizde hocam o aracın sarı rengi beni baştan cezbediyorŞehir değiştirelim Kocaeli gibi mesela ya da benim gibi Otokar severler için İzmir uygundur![]()
izmirdeki otokarlar yıkık dökükŞehir değiştirelim Kocaeli gibi mesela ya da benim gibi Otokar severler için İzmir uygundur![]()
Pek de değil @Atabey sizi de çok manipüle etmiş demek kiizmirdeki otokarlar yıkık dökük
Bakım-onarım ile alakalı olabilir.izmirdeki otokarlar yıkık dökük
Savaş'ın araçları her tarafa dağıldı, 33B, 336G, 336H, 150, 98G, 79 serisinden bazı hatlar vs.Bugün 79E Kayabaşı Kiptaş - Eminönü hattında bunu halk otobüsü gördüm çok şaşırdım bir de şoförün bana soyledigine göre Kayaşehir‘e İETT garajı açılacakmış
Savaş Petrol'ün BMC'leri çok iyiSavaş'ın araçları her tarafa dağıldı, 33B, 336G, 336H, 150, 98G, 79 serisinden bazı hatlar vs.
Cehennem gibiler MAN 590 hatta Sanos daha iyidirPek de değil @Atabey sizi de çok manipüle etmiş demek ki
Belli başlı bölgeler araçlarına öz oğulları gibi bakıyor
@Yasin190754 hocam Otokar’ın bakımlısını seviyorsa Buca’da ikamet etmeli
2013 Kent 290 LF Deutz ,otobüslerin fatihidirCehennem gibiler MAN 590 hatta Sanos daha iyidir
Türkiye pazarında Citaro yok.Bu arada benim şahsi görüşüm akia alınması bence pek mantıklı bir karar değil di akia yerine citaro conecto alınabilirdi
Almanya’dan alınamaz mıydı bu arada Türkiye pazarında conecto var diye biliyorum citaro yoksaTürkiye pazarında Citaro yok.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.