Önden trene çarpmış gibi de içi çok klasBeğendin demi Bucali![]()
ICE 3 galiba buEkli dosyayı görüntüle 72018Almanya'nın Deutsche Bann demiryolu şirketine bağlı Intercity Express (ICE da denir) trenleri
Bus Simulator 21'de de bu otobüs var ama tek kapılı olması beni çok şaşırttı. Aslında normal solo otobüs büyüklüğünde, en az 2 hattı hatta 3 kapılı olması lazım.Buda Nottingham City Transport (Nottingham Şehir Ulaşım) tarafından kullanılan Alexander Dennis marka Enviro 200 MMCEkli dosyayı görüntüle 72017
Evet hocam aslında Londra da 2 kapılı versiyonu kullanılıyor meselaBus Simulator 21'de de bu otobüs var ama tek kapılı olması beni çok şaşırttı. Aslında normal solo otobüs büyüklüğünde, en az 2 hattı hatta 3 kapılı olması lazım.
Hocam bunlardan herhangi birini İstanbul'da ister misin?MAN A23-II
Ekli dosyayı görüntüle 72043
Iveco Urbanway 18 CNG
Ekli dosyayı görüntüle 72044
Volvo Vanhool A330
Ekli dosyayı görüntüle 72045
Görsel-KAYNAK: mesametaforas.gr Sitesi
Keşke daha fazla lisansla bus simulator 25 çıksa Omsi 2 çok sıkıntı yapıyor Omsi gibi bol modlu oyun da yok ki...Bus Simulator 21'de de bu otobüs var ama tek kapılı olması beni çok şaşırttı. Aslında normal solo otobüs büyüklüğünde, en az 2 hattı hatta 3 kapılı olması lazım.
Kiev metrosunu paylaşın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.