Tema düzenleyici

Beylikdüzü- Söğütlüçeşme Metrobüs Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
m4 için yeni tren setleri gelmeden yapmazlar umarım oyle bi şey...

Yeni trenler gelip M4 tamamen 8'li setlerle olursa o zaman metroya teşvik başlamalı orada👏
Bence herkesi metroya teşvik etmemek gerek. Eğer olur da bir hat kıyımı gerçekleşirse İETT bu hatlardan çıkan araçları ulaşımdaki Kadıköy-Üsküdar merkeziyetini azaltmak için kullanırsa olumsuz etkileri hafifler

02C7D1C2-D10D-4A3D-AC85-4BEC83913CEA.jpegC8679952-5F8E-4E41-960B-472AC366A78B.jpeg

Aslında zaten bu güzergahı kullanıyorlar, sanırım UKOME kararı alarak bunu resmileştirmek istiyorlar. Daha önce de burada yazmıştım, güzergah Altunizade civarından Şile yolu'na oradan FSM köprüsüne doğru olmalı.

Bunlar yeni mi alındı plakası PXX şeklinde sanki.
Resim yapay zeka tarafından oluşturulmuş veya düzenlenmiş gibi. Araçların filo numaralari ile plakalari okunakli değil ayrıca Otokar yazısı ile Belediye ve İETT logosu da garip duruyor. Dahası, İETT araç aldığında herkes anında duyardı zira her araç alımında İETT, resmi sitelerinden ve sosyal mecralarda açıklama yayımlıyor.

Son düzenleme:
Resim yapay zeka tarafından oluşturulmuş veya düzenlenmiş gibi. Araçların filo numaralari ile plakalari okunakli değil ayrıca Otokar yazısı ile Belediye ve İETT logosu da garip duruyor. Dahası, İETT araç aldığında herkes anında duyardı zira her araç alımında İETT, resmi sitelerinden ve sosyal mecralarda açıklama yayımlıyor.
Doğru. Bende ilk başta o şekilde fark ettim, fotoğraf kalitesizdir diye emin olamadım

Geri