Bende sabotaja inanmıyorum. En büyük sebep neredeyse hiç ara vermeden diğer seferlere başlamasıYanma sebepleri sıcak hava ve bakımsızlık. Bir sabotaj olasılığı da var ama bunun olduğuna şahsen inanmıyorum.
İyi kötü bakımları yapılıyor. Bence @Rick Grimes 'un da yazdığı gibi motorun dinlenmemesinden kaynaklı .Yanma sebepleri sıcak hava ve bakımsızlık. Bir sabotaj olasılığı da var ama bunun olduğuna şahsen inanmıyorum.
Tekrardan iletiyorum. Araçların daha fazla dinlenmesi lazım.Geçmiş olsun. İlk bilgilere göre araç erken tahliye edildiği için yaralanan olmamış. İlk defa bu kadar büyük bir otobüs yangını gördüm. Metrobüs'te çalışan rastgele bir Conecto ve Capacity'nin görevlerine bakarsanız çoğunda hararet notu bulunuyor. Özellikle Capacity ve Conecto'ların daha fazla dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 72451
Rastgele bir araç. Yaklaşık 9-10 saat boyunca yaklaşık 1 saat dinlenme yapmış.
Ekli dosyayı görüntüle 72455
Yine benzer bir durum. Bu sefer dayanamamış yolda kalmış.
Veya metrobüs Metro yada en kötü tramvay yapılmalı (metrodan hızlı giden özel tramvaylar var) Veya büyük bir yedek araç alınmalı li diğer araçlar dinlensinTekrardan iletiyorum. Araçların daha fazla dinlenmesi lazım.
Akia metrobüslerde işte bu yüzden bir sürü fan var . Motorun soğuk kalmasını sağlıyor.Bence normal hat otobüsü kaldırmaz böyle bir şey
Yok diye biliyorumKent XLda var mı öyle birşey
Durağa yanaşınca inanılmaz ses çıkarıyor ama koruyorsa yapacak bir şey yokAkia metrobüslerde işte bu yüzden bir sürü fan var . Motorun soğuk kalmasını sağlıyor.
Burda aslında yangını özetledim gibi bir şey. Bu tablo her şeyi açıklıyorYanan araç:
10:22 Bitiyor -> 10:26 başlıyor 4 dk mola.
11:27 bitiyor -> 11:41 başlıyor 14 dk mola.
12:39 - 13:10 -> 31 dk mola.
14:05-14:15 -> 10 dk mola
15:13 - 15:24 -> 11 dk mola
ve olaydan önceki son kalkış 16:37-17:24 -> 43 dk mola.
Bu araçlara bu kadar yüklenmek yetmez
Ekli dosyayı görüntüle 72463
Aynen motorun yanmasından iyidir.Durağa yanaşınca inanılmaz ses çıkarıyor ama koruyorsa yapacak bir şey yok
Burda aslında yangını özetledim gibi bir şey. Bu tablo her şeyi açıklıyor
CRRC veya akia /vanhool tarzındaki uzun metrobüsler talebi karşılayabilirler belki .Daha büyük araçlara geçilmeli veya araç sayısı artırılmalı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.