Tema düzenleyici

Ankara Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Merhaba. İzmir'de haftada birkaç kez, Ankara'da ise ayda sadece birkaç kez yol onarımı yapılmasının nedenini merak ediyorum. Ankara'da yol onarımları sırasında yollar kapatılmıyor mu?

Konu sahibi
Şuan güncel kasa man lions city man'ın son ürettiği dizel ve cngli modelidir. Man bu kasadan başka dizel ve cngli şehiriçi otobüs üretmeyecek. Bunu nerden mi biliyorum kendileri demişti ki biz euro 7'ye geçiş yapmayacağız yani gelecek hedeflerinde mazotu şehiriçi otobüsleri yok. Man umarım fiyat kırar ve bir şekilde ego filosuna yeni manlar girer. Madem ki otobüs sayısını 68'den 60'a düşürdüler, bari man alınsın da birşeye yarasın be. Neden otobüs sayısını düşürdüler ki onu da anlamıyorum ah be ego ah be ego.

Neden renkli tabela tercih etmezsin ki be Ankara anlamıyorum seni zaten denizin yok bari kent renklensin.

Umarım ben yanılıyorumdur ve otokar renki tabelalı olarak teslim eder ama hiç sanmıyorum çünkü teknik şartname ortada :(

Ben tam anlamadım ihale videosunu sizde izleyin. Otokar hem soloya hemde körüklüye teklif vermiş dediler sonra dediler ki otokar soloya teklif vermiş körüklüye teklif veren başka yok dediler ve o da sadece 1 kalem için dediler.

Ben bunu anladım. Şu ihale videosunu sizde izleyin.

Geri