Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Birnevi Senaryo

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Trollük yapmayı ne zaman bırakacaksın merak ediyorum. Adam akıllı konuş falan bunlar nasıl hitaplar hayırdır dingonun ahırı mı burası. Oldu olacak ne yazacağıma da sen karar ver. Haddini aşma. Disslike atamazsın. Atarsan sana da atarlar disslike. Umrunda mı değil mi görürsün.
  2. Birnevi Senaryo

Mesela falanca kişi veznecilerden yayla mahallesine mi gitmek istiyor. Önce alibeyköy aktarma merkezine uğramalı ordan aktarmalı şekilde gitmeli ki bizim ne çektiğimizi anlasın😈😈😈
  3. Birnevi Senaryo

Hayır. Sence umrumda mı. Ben kendi üzerime düşeni yapıyım da. Gerçi akiayı capacitye tercih eden sana birşey anlatamazsın.
  4. Birnevi Senaryo

Yılların hattı ya yılların yılların. Dolmuş umrunda bile olmamalı iett'nin. Kar edemiyorsam satarım gideri dolmuşu misal yani.
  5. Birnevi Senaryo

50C Mortingen şitraze olur 49 açılırsa❗️
  6. Birnevi Senaryo

Bunların hepsi neden bizim gözümde 2025 model 0 km olmasın ki vereceksin hepsini 146'ya.
  7. Birnevi Senaryo

İETT'nin Emektar Ikarus Otobüsleri

Bunların orijinal hali ayrı güzel. Tezeller'in elinden geçmiş hali ayrı güzel. Tezeller o kadar güzel yenileme yapmış ki zamanında çok beğeniyordum ön ve arka yüzlerini.
  8. Birnevi Senaryo

Evet yakıldı ama bu araç 2016'nın 18 mayısında falan yakıldı yani gezi de değil.
  9. Birnevi Senaryo

Gezi değil gazi mahallesi. Sene 17 veya 18 mayıs 2016 meltemli bir gece de saat 23:00 suları okeyyy😁
  10. Birnevi Senaryo

Ankara Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

EGO'daki çoklu renk düzeninden mutlu musun Ankara?
  11. Birnevi Senaryo

Bazen düşünüyorum hani bazı otokar kent körüklüler ve kent xl için deniyor ya motoru güçsüz diye. Acaba bu yakıt tüketimine pozitif etki eder mi. Belki daha güçlü motor koysa motor daha ağır olur ama daha güçsüz motor koyarsa motor daha hafif olabilir ve bu da mazota pozitif etki eder ama belki...
  12. Birnevi Senaryo

Ama pili için çok sağlam uzun ömürlü diyorlardı ve dünyada ilk 3 te diyorlardı ya hani. Kasası da sağlam olması gerekmez mi.
  13. Birnevi Senaryo

Bana kızıyorlar... Ya bu irfan değil miydi savaşın bmclerini İETT filosuna yeni otobüsler diye tanıtan. Otobüs alma isteğin varsa seni 150 adette durduran neydi. Yada savaşa neden akia aldırmadın mesela😅😈
  14. Birnevi Senaryo

Savaş'ın temsaları neden can çekişiyor? Savaş neden gitti de bmc aldı diyemiyorum çünkü kazanç odaklı baktıkları için. Ama kimileri de gidiyor mercedes alıyor bende bunu anlayamıyorum. Savaş gidipte güleryüz de alabilirdi bmc almaları kötünün iyisi yine de...
  15. Birnevi Senaryo

Söylüyorum inanmıyorsunuz yunus sürekli umutsuzluk aşılıyor görende sanacak 50 temsa hurdaya ayrıldı. Ah yunus ah😅
  16. Birnevi Senaryo

Afedersiniz hay ben bu otomatik klavyenin... Sürekli otomatik klavyenin azizliğine uğruyorum.
Geri