Bu araçların yandan fotoğrafını da buldumEkli dosyayı görüntüle 73168Bergama'nın Özel kaplama Man'ı (ne yazık ki çalışmıyorlar)
Ekleyebiliriz aslında,Metro ve tramvayı ds mı eklesek
Bir ara yapıyorlardı, gene yapsalar, mesela 777 ile 751'e özel bir kaplama yapsalar,744'e yapsalar,59 ve 835'e geri gelseler vesaire vesaire,Onlarda daha çok özel kaplama var
2022 yılı 19 Mayıs bu,Ekli dosyayı görüntüle 73233
Temsa kaplama almış Wow
Ya aynını atacaktım, iyi oldu gördüm
Savronlar iyiydiler, bir de bu vardı, full kaplama yapılmış mıydı unuttum amaBirde bu var Ekli dosyayı görüntüle 73235
Metroda CRRC setinde vsr aynısı ama fotoğrafı yok yoksa ben binmiştim hatırlıyorum.Savronlar iyiydiler, bir de bu vardı, full kaplama yapılmış mıydı unuttum ama
Ben de onu buluyordum da yokMetroda CRRC setinde vsr aynısı ama fotoğrafı yok yoksa ben binmiştim hatırlıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.