131YS var birde saçma mahalle aralarından geçiyor ama çok yolcusu var. Tavukçuyolu Erol sokak durağından sonra güzergahı normalleşiyor.133T (D100’den inene kadar)
Geçenlerde bir öneri vardı; Silivri ve Şile hatları için ortak hat olarak. Tek bir merkezde toplanıp Tüyap'a ve Çekmeköy'e tek hat ile gelmek. Mantıklı ama İETT'de nerede o kudret!Bence 303A. Halihazırda 300 hattı varken neden 303A halen daha çalışıyor?
300 hattı bölgesel hat ve kademeli bilet yerine normal hat ve tek biletli olmalı ve aktarma alıp vermeli.
Ne güzel 400A, 401T, 418, 429, 448, 458 hatları tek biletli oldu.
300 ve 401 hatları da böyle olmalı.
Silivri Köyler hatları da Silivri'den başlamalı. Köyler hatları neredeyse Silivri - Tüyap arası hiçbir durakta durmuyor.
Siz önce hatların kapatılmasına, aktarma hatlarının açılmasına karşı sesinizi yükseltin.Geçenlerde bir öneri vardı; Silivri ve Şile hatları için ortak hat olarak. Tek bir merkezde toplanıp Tüyap'a ve Çekmeköy'e tek hat ile gelmek. Mantıklı ama İETT'de nerede o kudret!
Şile’ye dolmuşları iett’ye bağlasak büyük oranda sorunları çözülür öyle yapılırsa dediğin türden hatları açmaya araç da bulunurGeçenlerde bir öneri vardı; Silivri ve Şile hatları için ortak hat olarak. Tek bir merkezde toplanıp Tüyap'a ve Çekmeköy'e tek hat ile gelmek. Mantıklı ama İETT'de nerede o kudret!
AHHAHAHAH Aynısı
Ben kimseye hakaret etmiyorum o arkadaş gibi, olabilecek en kibar şekilde en zeki şekilde cevabımı veriyorum.AHHAHAHAH Aynısı
Beykozlu sırf şu foto yüzünden engellenirsen ağlarım AHAHHAHAHA
Ben kimseye hakaret etmiyorum o arkadaş gibi, olabilecek en kibar şekilde en zeki şekilde cevabımı veriyorum.
Haklısın kıymetli Vural, öyle ama, banlanıp banlanıp geri geliyor, bıkmıyor adam linçlenmekten.Değerli Beykozlu,
Yine de emoji biraz ağır olmuş gibi. Cevap vermezseniz kendi kendine konuşur. Bir kere uyarıldı üslûp konusunda ve hâlâ aynı devam ediyorsa iletişimi kesmeyi öneriyorum. Küfür bile etse bir anlamı yok. Kendi söyler kendi duyar. Birazdan da atılır muhtemelen.
Derken şu an rapor geldi; atılmış!
Merak etme... 2 güne kalmaz damlar siteye gereksiz varlıkDerken şu an rapor geldi; atılmış!
Ben kolayını buldum. Adamın üslup sorunu varsa mesajlarını okumadan geçiyorum. Ne zaman ki; özür dilerim ifadesi ile başlayan bir iletisi olur. O zaman okumaya başlarım.Haklısın kıymetli Vural, öyle ama, banlanıp banlanıp geri geliyor, bıkmıyor adam linçlenmekten.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.