İyide o hat zaten uzun bucadan Bornovaya izbanla gelmeniz lazım515 Tınaztepe-Evka-3 Metro
1 saat bekledim
Manavkuyu halkı ne yapsın? Hatta artık izulaş bulamazsınız hep körüklü giriyor körüklüyü dolduruyor.İyide o hat zaten uzun bucadan Bornovaya izbanla gelmeniz lazım
bu zamana kadar evka 3 metrodan kalkan hiç bir aracın geç geldiğini görmedim uzun hatlarda gayet normal bir durum515 Tınaztepe-Evka-3 Metro
1 saat bekledim
Şirinyer tarafında bekledim zatenbu zaman kadar evka 3 metrodan kalkan hiç bir aracın geç geldiğini görmedim uzun hatlarda gayet normal bir durum
Hayır hala giriyorManavkuyu halkı ne yapsın? Hatta artık izulaş bulamazsınız hep körüklü giriyor körüklüyü dolduruyor.
Giriyor mu? Hiç görmedimHayır hala giriyor
490 geç gelmezse kıyamet o gündür ben size söyleyeyim490 tınaztepe-üçyol
984 Urla
520 salih omurtak üçyol
20 koop evleri konak
7'ye takıntıları varmışTorbalıda İZTAŞIT da dahil olmak üzere bütün otobüsler 7 dakika geç kalkıyor. Öyle ki saatim ileri sandım ama gerçekten geç kalkıyorlarmış. Hatlar uzun ve seyrek olduğu için özellikle yapıyorlar galiba. İZBAN da Tepeköy'den genellikle 3-4 dakika geç kalkıyor şu ara.
Hiç binmedim,geç kalıyor mu?390 Tınaztepe Bornova
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.