Tema düzenleyici

Sıradayken En Arkadakini Yanına Çağırma Hastalığı

Tcuab2023

Yüzbaşı
Konu sahibi
Sıradayken, arka sıradakiler birini yanımıza, önümüze, arkamıza alma hakkımız var mı ?
Ben takıntılı biri olduğum ve hakka adalete aşırı önem verdiğim için dikkat ediyorum. Kimseye de hakkımı sıramı vermiyorum.
Az önce başımdan yine bu olay geçti.

Otobüs sırasındayım. Önümde 12-13 kişi var ve muhtemelen ilk gelen otobüs hepimizi alamayacak.

Önlerde olan (2.sırada) kadın, benim arkamdakini çağırdı. Engel oldum. En sevmediğim şey. O arada olan herkese tek tek sordun mu dedim. Olay biraz büyüdü.

Birini sıraya alıyorsan kendi yerini o kişiye ver tamam ama sen de en arkaya geç.

Ben genelde bu olaya baya sinir oluyorum. Saatlerce bekleyen insanları hiçe sayıp öne geçenleri fakat otobüs çok dolu olsa bile ya da binemeyecek durumda olsam bile

çok acil bir işim olmadığı müddetçe hep sıramı veriyorum. Genelde sırada kendimi en arkaya atıyorum, insanlardan önce gelsem bile hep bu şekilde biniyorum

Konu sahibi
Ben genelde bu olaya baya sinir oluyorum. Saatlerce bekleyen insanları hiçe sayıp öne geçenleri fakat otobüs çok dolu olsa bile ya da binemeyecek durumda olsam bile

çok acil bir işim olmadığı müddetçe hep sıramı veriyorum. Genelde sırada kendimi en arkaya atıyorum, insanlardan önce gelsem bile hep bu şekilde biniyorum
Bugün çok sinirlendim. İşim acele dedi. Sıradakiler sabahın köründe zevkten mi sırada bekliyor!!! Yaşlı da olsa engel oluyorum. Belki yaşlı öylesine gezmeye gidiyor ama 10 yaşındaki çocuk sınava yetişecek.

Sıradayken, arka sıradakiler birini yanımıza, önümüze, arkamıza alma hakkımız var mı ?
Ben takıntılı biri olduğum ve hakka adalete aşırı önem verdiğim için dikkat ediyorum. Kimseye de hakkımı sıramı vermiyorum.
Az önce başımdan yine bu olay geçti.

Otobüs sırasındayım. Önümde 12-13 kişi var ve muhtemelen ilk gelen otobüs hepimizi alamayacak.

Önlerde olan (2.sırada) kadın, benim arkamdakini çağırdı. Engel oldum. En sevmediğim şey. O arada olan herkese tek tek sordun mu dedim. Olay biraz büyüdü.

Birini sıraya alıyorsan kendi yerini o kişiye ver tamam ama sen de en arkaya geç.
Tanıdığsa çocuk eş baba anne kardeş.

Alır.

Arkadaşsa bekleyecek.

Bizde sıra mıra yok.

Durağa ben erken geliyorum bazen en son ben biniyorum hemen saldırıyorlar otobüse.

Lisede bile bu saldırılardan 2 otobüsün camı kırıldı

Adam bi sn kapıyı açıyor orta arka kapı hemen atlıyorlar. Ben binsem basıyorum.

Öğrenciler basmıyor.

Kaçak binmek için zaten binenlerin %40 kaçak

Bizde sıra mıra yok.

Durağa ben erken geliyorum bazen en son ben biniyorum hemen saldırıyorlar otobüse.

Lisede bile bu saldırılardan 2 otobüsün camı kırıldı

Adam bi sn kapıyı açıyor orta arka kapı hemen atlıyorlar. Ben binsem basıyorum.

Öğrenciler basmıyor.

Kaçak binmek için zaten binenlerin %40 kaçak
Ulaşım da en çok zarar eden DBB dir

Geri