Tema düzenleyici

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Bağlum/ Hisar, Karşıyaka ve Karakaya Mahallelerine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı, tavsiye niteliğinde 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve öneri 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

Keçiören Şubat meclis gündemi
Şubatta meclisten gecer askıya çıkarsa ve de itiraz gelmezse mart bitiminde kesinleşir nisan mayısta ruhsata açılır inşallag
Millet bahçesinin olduğu yerin zemin etüdünün de gelmesi gerekiyor. İmar bir bütün olarak meclisten geçecek.
yeşil alandan çıkarılıp imara açılacaksa evet. Ama böyle bş durum varsa komisyondan meclise gelir miydi? Hadi geldi gündeme alınır mıydı? Belki de haberini aldılar yolda geliyor. İyi düşünelim iyi olsun😊
Asıl mesele komisyon raporunda önerilen emsal ve plan notları

Merhaba Arkadaşlar villalıklar için kesinlikle satmayın deniliyor hisar mahallesinde yarim var atacaktım bir arkadaşım Eryaman da emlakcı sakın satma bekle dedi inşallah güzel gelişmeler olur planları beklemekte fayda var diye düşünüyorum sizin öneriniz nedir.

Ovacık sayfasında yazmışsınız villalıklar efsane diye başkent caddesinde 160 metrekare yerim var şuan inşaat şirketleriyle görüşüyoruz ovacık tan yer alırken bataklık diye tereddüt etmiştim hatta ovacık ta üst tarafta bir arsa var yeraltı suyu sürekli çıktığı için inşaata başlayamadı. Bildiğiniz birşey varsa paylaşın teoriyse yazmayın derim çünkü ovacık tan yer alırken benimle dalga geçenlerin bana kastımız vardı diye düşünüyorum onlar araba aldılar ben Şahin parasını 160 metrekare yer aldım şuan en kötü 3 milyon eder bana kalsa villalıklar olması daha cazip düşünün 30 katlı binada site demiyorum bina çünkü site dediğinde daire başı 2 araçlık sabit yer yeşil alan havuz vs hepsi var. Villada aidat yok otopark derdi yok kafan rahat inşallah kısa zamanda 50 metrelik yolun asfaltı biter daha cazip olur.Ovacıkta 160 metrekare ye bir dairenin yüzde 75 i önerildi iyimi sizce.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Herşeyin hayırlısı inşaat başlasaydı satacaktım onun için sordum yalnız ovacık ta ovacık lı kalmadı bataklık diye hepside yerlerini bedavaya sattılar onlar içinde hayırlısı olsun. Sormamdaki amaçta buydu bugun satarsan yarın ne olur pişmanlık olmasın diye sordum tekrar teşekkür ederim herkese hayırlı kazançlar dilerim.

Geri