Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Herşeyin hayırlısı inşaat başlasaydı satacaktım onun için sordum yalnız ovacık ta ovacık lı kalmadı bataklık diye hepside yerlerini bedavaya sattılar onlar içinde hayırlısı olsun. Sormamdaki amaçta buydu bugun satarsan yarın ne olur pişmanlık olmasın diye...
  2. A

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Mesele çok katlı olması değil zaten villalıklar herzaman iyidir yeterli ruhsata açık olsun esasında amacım Eryaman tarafı ovacık tarafında altyapı eksikliği otopark sorunu var inşaat şirketi 160 metrekare ye 1 dairenin yüzde 75 ini veriyor başkent caddesi ne sıfır konumda genelde ovacık ta...
  3. A

Ovacık sayfasında yazmışsınız villalıklar efsane diye başkent caddesinde 160 metrekare yerim var şuan inşaat şirketleriyle görüşüyoruz ovacık tan yer alırken bataklık diye tereddüt etmiştim hatta ovacık ta üst tarafta bir arsa var yeraltı suyu sürekli çıktığı için inşaata başlayamadı. Bildiğiniz...
  4. A

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

2008 yılında ovacık tan 160 metrekare yer aldım 3 kat imarı vardı Eryaman da emlak işiyle uğraşan arkadaşımın tavsiyesi üzerine şuan 30 kat imarı var deniliyor. Bağlum hisar mahallesinde villalıklar hissem var arkadaşım kesinlikle satma önerisinde bulundu yeni plan yapılacakmış bilmiyorum...
  5. A

Merhaba Arkadaşlar villalıklar için kesinlikle satmayın deniliyor hisar mahallesinde yarim var atacaktım bir arkadaşım Eryaman da emlakcı sakın satma bekle dedi inşallah güzel gelişmeler olur planları beklemekte fayda var diye düşünüyorum sizin öneriniz nedir.
Geri