Cities Skylines oyuncularını bu başlık altında toplayalım. Bakalım hayal gücünüz ne kadar iyi. Ben şehrimden birkaç foto atarak başlıyorum. 
Nasıl sarmaz hocam ya... Kurduğum otobüs hatlarını çay kahve eşliğiyle tek tek izliyorum. O kadar keyifli ki.Bu oyunu çok almakstedim ama sonra kaldı beni çok sarmayacak bir türde oyun
Otobüs hattına ne kadar araç çalışacak gece ne kadar arac sabah nekadar araç çalışacak. ayarı olması çok keyifli.Nasıl sarmaz hocam ya... Kurduğum otobüs hatlarını çay kahve eşliğiyle tek tek izliyorum. O kadar keyifli ki.
Otobüs hattına ne kadar araç çalışacak gece ne kadar arac sabah nekadar araç çalışacak. ayarı olması çok keyifli.
Otobüs durağınızda kaç kişi oluyor en kalabalık otobüs durağınızda hocam
hocam körüklü verin hatta.Ekli dosyayı görüntüle 104934
1556 en fazlaŞehir merkezi olunca normal. Metro ve tramvay hatları açık değil.
Yani kasmaktan bahsediyor yerli gman bu arada gerçek ismim ayberk ama kullanıcı adım @Ayberk0200Nasıl sarmaz hocam ya... Kurduğum otobüs hatlarını çay kahve eşliğiyle tek tek izliyorum. O kadar keyifli ki.
o yoğunluğu anca şuanda fazla körüklü otobüs alır.Ekli dosyayı görüntüle 104934
1556 en fazlaŞehir merkezi olunca normal. Metro ve tramvay hatları açık değil.
Sürüm sürüm sürünsünlero yoğunluğu anca şuanda fazla körüklü otobüs alır.
Kapasitesi en çok olanı koyun hocam
Elinize sağlık... Gayet düzenli gözüküyorBilgisayar eski olduğundan Cities 1'i bile zar zor çalıştırabiliyorum. Yine de;
Ekli dosyayı görüntüle 105030
Ekli dosyayı görüntüle 105031

Metrobüs 2 hattını ilk açtığımdaOtobüs hattına ne kadar araç çalışacak gece ne kadar arac sabah nekadar araç çalışacak. ayarı olması çok keyifli.
Otobüs durağınızda kaç kişi oluyor en kalabalık otobüs durağınızda hocam
Hocam halkınız ölüyor cenazeler toplanmıyor. Mezarlık koymadınızmı.Ben biraz daha eğlenceli oynamayı seviyorum ya.Ekli dosyayı görüntüle 105044
33K Nüfuslu Esenyurt ve 53K Nüfuslu Esmeyenyurt
Ekli dosyayı görüntüle 105045
Eskiden derede bir ara olan ancak başarısız 2 adet başarısız deneme sonrası tepe olan Adataşlar ve Adataşlar Tren İstasyonu
Ekli dosyayı görüntüle 105046Ekli dosyayı görüntüle 105047Ekli dosyayı görüntüle 105048
Havaalanı Tren İstasyonunda sıradan bir gün. (Uzay Asansörü + Havaalanı + Şehir Dışı Trenleri)
Ekli dosyayı görüntüle 105049
Farklı şehir tarzları bir arada![]()
Koydum da Esmeyenyurt'un trafiği de akmıyor. Ondan dolayı orayla uğraşmıyorum artık.Hocam halkınız ölüyor cenazeler toplanmıyor. Mezarlık koymadınızmı.![]()
Hocam Esmeyenyurt,un yollarını genişletin.Koydum da Esmeyenyurt'un trafiği de akmıyor. Ondan dolayı orayla uğraşmıyorum artık.
Hocam Esmeyenyurt,un yollarını genişletin.
Farklı yollar oluşturun
Yolları genişletmek gibi bir şansımın olduğunu düşünmüyorum, lacivert olan yol 3+3 iken Yeşil olan yol 6 şerit tek yön.İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.