Hocam bu tarz hard rock / metalimsi parçaları çok sevemiyorum.Belki size hitap edebilir @kısayolunuzunu
Şahsen bu parçayı dinlerim ama sadece dinlemiş olmak için gibisinden dinlerim. Umarım anlatabilmişimdir.
Hocam bu tarz hard rock / metalimsi parçaları çok sevemiyorum.Belki size hitap edebilir @kısayolunuzunu
ben de metali hiç sevmiyorum kafamı şişiriyorHocam bu tarz hard rock / metalimsi parçaları çok sevemiyorum.
Şahsen bu parçayı dinlerim ama sadece dinlemiş olmak için gibisinden dinlerim. Umarım anlatabilmişimdir.
Beni arabesk haricinde her tipten müziği dinlerken bulabilirsiniz,ben de metali hiç sevmiyorum kafamı şişiriyor
Garip şekilde metal cover dinlemeyi seviyorum amaben de metali hiç sevmiyorum kafamı şişiriyor
BalkanBeni arabesk haricinde her tipten müziği dinlerken bulabilirsiniz,
Bir gün epik Balkanlar müziği,bir gün Rock, vesaire vesaire
sanırım spotify kullanıoyrunuz kesin aşinasınızdır fkat bence bu albümü dinlemelisiniz:Garip şekilde metal cover dinlemeyi seviyorum ama(Kafamı şişiriyor ama yinede hoşuma gidiyor.)
FalKKonE grubu özellikle de oyun ve şov müziklerinin metal cover'ını çıkaran bir grup.
![]()
Intense Symphonic Metal Covers, Vol. 27 - Albüm - FalKKonE | Spotify
FalKKonE · Albüm · 2022 · 22 şarkıopen.spotify.com
Balkan
![]()
Kafamdan gitmiyor abi ne yapayım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.