@yusuf_atay
Hangi araç Kayseri'ye gidecek
Hangi araç Kayseri'ye gidecek
Polonya'da dördüncü nesil Solarislerde çok randıman alınan bir motor. Aynı şekilde İzmirdeki 2020 model körüklü Kentlerde de aynı motordan var ve araçlar çok yüksek performanslıMetrobüsün işlevsiz motoru
Bi an 2021 diye okudum ne alaka diyorfum 2020 demişsiniz uzun zamandır binmiyorum acaba nasıl durumdalarPolonya'da dördüncü nesil Solarislerde çok randıman alınan bir motor. Aynı şekilde İzmirdeki 2020 model körüklü Kentlerde de aynı motordan var ve araçlar çok yüksek performanslı
LE araçlar çok pahalı. Esnaf çok para vermeyebilir kanımca.MAN Lion’s City’nin 2 kapılısı var. İzmir’de var. Efe tur intouro kullanıyor kapı sayısını bilmiyorum ama haklısınız düz le otobüs daha mantıklı olacaktır
Toplu alım yapılabilir. Hem şimdi birkaç aracın fiyat listelerine baktım Kent U 17 milyon. Yeni bir conecto da bu civarlarda zaten?LE araçlar çok pahalı. Esnaf çok para vermeyebilir kanımca.
Intouro'dan bahsedilmiş ona gönderme yapmıştımToplu alım yapılabilir. Hem şimdi birkaç aracın fiyat listelerine baktım Kent U 17 milyon. Yeni bir conecto da bu civarlarda zaten?
İntouro da 17 milyon gözüküyorIntouro'dan bahsedilmiş ona gönderme yapmıştım
7 buçuk milyona BMC satılıyor yaniİntouro da 17 milyon gözüküyor
Ama herkes BMC almıyor. Hem talep olursa BMC’de 3 akşam yemeği fiyatına LE otobüs üretebilir7 buçuk milyona BMC satılıyor yani
Kesinlikle Yaptaş'a bağlı 2012 BMC'ler bana hurda gibi geliyor . Özellikle çoğunda Klima tanklarının çuval gibi bir şeyle kaplanması çok çirkin gösteriyor araçları . Bir an önce değişseler bende çekimlerini yaparım .Bence geçebilir. 2011-12 modeller için özellikle hızlı geçecek gibi. Yaptaş'ın 2012 BMC araçları kısmetse bu sene değişecek.
Evet haziranda aracların ömrü bitiyor men olacaklar değiştirmezlerseBence geçebilir. 2011-12 modeller için özellikle hızlı geçecek gibi. Yaptaş'ın 2012 BMC araçları kısmetse bu sene değişecek.
Evet hepsini hurdaya atmak lazım cünkü arıza cok veriyorlar birde MOTOR YEME,ŞANZIMAN YEME,ELEKTRİK ARIZASI,aracları yoruyorlarKesinlikle Yaptaş'a bağlı 2012 BMC'ler bana hurda gibi geliyor . Özellikle çoğunda Klima tanklarının çuval gibi bir şeyle kaplanması çok çirkin gösteriyor araçları . Bir an önce değişseler bende çekimlerini yaparım .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.