@marmaray bağımlısı Man öldü demeye devam etsinYeni şehirler arası elektrikli otobüsü
MAN Lion's Coach E 14
Ekli dosyayı görüntüle 84732Ekli dosyayı görüntüle 84730Ekli dosyayı görüntüle 84731Ekli dosyayı görüntüle 84729Ekli dosyayı görüntüle 84728
Yeni MAN kamyonlarında Scania parçalar kullanılıyor. Motoru şanzımanı Scania@marmaray bağımlısı Man öldü demeye devam etsin
Scania, MAN, Krone hepsi Volkswagen'e ait.Yeni MAN kamyonlarında Scania parçalar kullanılıyor. Motoru şanzımanı Scania
Senin ferişine sahip olduğun MAN 2000ler gibi öldü
Evet. Bundan en kârlı Scania gibi. Diğerlerini yiyip bitiriyorlarScania, MAN, Krone hepsi Volkswagen'e ait.
Kamyon piyasasında çok fazla MAN var. Katılmıyorum. Şehir içi otobüs piyasasında Karsan Menarinibus gibi nadirleşti ama.Evet. Bundan en kârlı Scania gibi. Diğerlerini yiyip bitiriyorlar
türkiyede man kamyon nadir. olanlar da genelde eski modellerden oluyor. yurtdışını bilmiyorum ama şimdiki modeller bir nevi man logolu scania değil mi zatenKamyon piyasasında çok fazla MAN var. Katılmıyorum. Şehir içi otobüs piyasasında Karsan Menarinibus gibi nadirleşti ama.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.