yks zor dedikleri bumuyduEvet. O da biraz zordu. Fende çok zorlanmadım ama matematikte zorlandım fazla işaretleyemedim.
-
yks zor dedikleri bumuyduEvet. O da biraz zordu. Fende çok zorlanmadım ama matematikte zorlandım fazla işaretleyemedim.
Yok kötü geldi. Kırık Obp ile sıralamam çok geri gitti.@dragi35 beklediğin sonuçlar geldimi yks'de
kaç milyon geldi sana 012 katsayıylaYok kötü geldi. Kırık Obp ile sıralamam çok geri gitti.
bana niye ilerisi geldi.Twitterda yazılanları okudum çoğunluk beklediği sıranın çok gerisinde gelmiş
Bu okuduklarım derece yapan öğrencilerin yazdıklarıbana niye ilerisi geldi.
ben sadece sözel yaptımBu okuduklarım derece yapan öğrencilerin yazdıkları
Kırık obp ile sayısal sıralamam 170k.kaç milyon geldi sana 012 katsayıyla
4 yıllık iyi değilmi. 170kKırık obp ile sayısal sıralamam 170k.
Maşallah OBP sağlam olsa ne güzel olurmuşKırık obp ile sayısal sıralamam 170k.
Evet OBP'siz 126k gelmiş geçen sene 106k yapmıştım tabi fazla çalışmadan öylesine girince biraz düştü.Maşallah OBP sağlam olsa ne güzel olurmuş
hangi bölümdesin Hangi bölümü istiyorsunEvet OBP'siz 126k gelmiş geçen sene 106k yapmıştım tabi fazla çalışmadan öylesine girince biraz düştü.
Bilgisayar mühendisliği okuyorum da aynı devam edeceğim.hangi bölümdesin Hangi bölümü istiyorsun
Evet öyle olmuş. Mesela benim bir arkadaşım var raylı sistemler makinistlik okuyacak ilk girdiğinde sınava gayet iyi geçti demişti ama TYT'den 1.197.000 yapmış.Twitterda yazılanları okudum çoğunluk beklediği sıranın çok gerisinde gelmiş
meslek lisesinde bölümü vardı sanki raylı sistemler'inEvet öyle olmuş. Mesela benim bir arkadaşım var raylı sistemler makinistlik okuyacak ilk girdiğinde sınava gayet iyi geçti demişti ama TYT'den 1.197.000 yapmış.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.