kaçtane veriyorlarTadı güzel. Sınavdan geldikten sonra ye. Sınav esnasında boşuna çalışanların dikkati dağılmasın. Mavili olan favorim
kaçtane veriyorlarTadı güzel. Sınavdan geldikten sonra ye. Sınav esnasında boşuna çalışanların dikkati dağılmasın. Mavili olan favorim
3 tane hepsi farklı. Biri sarı limonlu, diğeri mor böğürtlen tarzı bir şeydi diğer ise turkuaz neyli bilmiyom küçük bayram şekeri gibikaçtane veriyorlar
küp şekerde verebilirler bizim için sorun yok
zaten 500-1000 lira para alıyorlar 3 şekeri de fazla görmesinler kaliteli olsun. DGS tek sınava 950 TL verdim şaka gibi ya 1 sınav ne masrafı olabilirküp şekerde verebilirler bizim için sorun yok
ÖSYM'nin YKS'den kazandığı para (tahmini)zaten 500-1000 lira para alıyorlar 3 şekeri de fazla görmesinler kaliteli olsun. DGS tek sınava 950 TL verdim şaka gibi ya 1 sınav ne masrafı olabilir
İstediğim bölüm ama %50 burslu vakıf üniversitesinde okuyorum, devlete geçmek istiyorum.istemediğiniz bir bölümmü geldi
İnanılmaz paralar ve masraf çok azÖSYM'nin YKS'den kazandığı para (tahmini)
2.023.546.050 ₺
2 Milyar 23 Milyon 546 Bin 50 TL (₺)
Yaklaşık Dolara çevirirsek.
51.002.729,53
51 Milyon 2 Bin 729 Dolar 53 Sent
Turkuaz mavisi dandik naneli3 tane hepsi farklı. Biri sarı limonlu, diğeri mor böğürtlen tarzı bir şeydi diğer ise turkuaz neyli bilmiyom küçük bayram şekeri gibi
Hiç kimseye yemesini önermiyorumTurkuaz mavisi dandik naneli
Erimiş paket geldiyse iğrendirir. Bana gelen paket sağlamdı ve yapış yapış değildi. Şansa bağlı. Sıcaktan dolayı erimiş geldiyse berbattır tadıHiç kimseye yemesini önermiyorum
Erimiş değildi ama bizim buralar baya sıcak.Erimiş paket geldiyse iğrendirir. Bana gelen paket sağlamdı ve yapış yapış değildi. Şansa bağlı. Sıcaktan dolayı erimiş geldiyse berbattır tadı
2. defa tyt sınava girince obp'nin kesilmemesi için ne yapılması gerekErimiş paket geldiyse iğrendirir. Bana gelen paket sağlamdı ve yapış yapış değildi. Şansa bağlı. Sıcaktan dolayı erimiş geldiyse berbattır tadı
Tercih yapıp yerleşmediysen obp kesilmiyor diye biliyorum2. defa tyt sınava girince obp'nin kesilmemesi için ne yapılması gerek
bu işlediğimiz kitapçıkları bize verceklermi yoksa ösym ais'temi suncaklarEğer bir önceki yıl herhangi bir üniversite programına yerleştiysen (gidip gitmemen fark etmez), bir sonraki yıl OBP puanın yarıya düşer diye biliyorum
Yok vermiyorlar. ÖSYM'de duruyor. Ulaşamıyorsun diye biliyorum. Sonuçlar açıklandığında bu tarz gösteriyorlarbu işlediğimiz kitapçıkları bize verceklermi yoksa ösym ais'temi suncaklar
ne zaman açıklanıyor peki buYok vermiyorlar. ÖSYM'de duruyor. Ulaşamıyorsun diye biliyorum. Sonuçlar açıklandığında bu tarz gösteriyorlar
NOT: Öylesine deneme amaçlı girdiğim sınav. Netlere takılmayın her soruyu işaretlemek için uğraştım yüksek almaya değil. Sayısalım ama sözelde ortaya karışık her şeyi çözmüştüm 2024'te. Üniversite okuyorken girdiğim için tercihte yapmadım
Ekli dosyayı görüntüle 70827
1 Ayı bulur diye düşünüyorum. 21-25 Temmuz arası falan. Bazen sürpriz yapıp erkende açıklayabiliyorlarne zaman açıklanıyor peki bu
bu girenler kolay oldu diyor sosyal medyada1 Ayı bulur diye düşünüyorum. 21-25 Temmuz arası falan. Bazen sürpriz yapıp erkende açıklayabiliyorlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.