Tema düzenleyici

Yeniköy

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emre1979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
775.jpg

Konu sahibi
Çok güzeldir Yeniköy. Bir zamanlar orada yaşamayı çok isterdim.
Tamamı Yeniköy'de çekilen bir dizi var Kara Sevda diye galiba sırf bu nedenle diziyi izlemiştim . Yasak Elma dizisi de Yeniköy de çekilmişti .Bir de Mümtaz Taylan'ın İstanbul hesabı belgeseli var buralarda çekilmişti .10 sene önce her hafta sonu giderdim artık üşeniyorum .

Yeniköyü çok severim, 2 sene önce arkadaşımla bölgeyi gezerken Santa Maria kilisesinde ayine eşlik etmiştik gözlem için, insanlarla kaynaştığımız için Noel de yaklaştığından 2. kez gittik sonraki haftası silahlı saldırı olmuştu kiliseye, ilginç. Ama bölge çok güzel cidden tarih kokuyor.

Yeniköy ...çok gezdim buralarda uzun yıllar
Bulunduğun yere bir pergel koyup, 10 km çapında bir daire çizsen, güzel ülkemin, güzide zengin ve ünlü insanlarının, yüzde 90'ı o dairenin içinde yaşıyordur diye düşünmekteyim yüzbaşım...

Konu sahibi
Bulunduğun yere bir pergel koyup, 10 km çapında bir daire çizsen, güzel ülkemin, güzide zengin ve ünlü insanlarının, yüzde 90'ı o dairenin içinde yaşıyordur diye düşünmekteyim yüzbaşım...
Doğrudur .. samimi olmak gerekirse bende o kadar gezmeseydim tasarruf etseydim diye düşünüyorum ; ama işte evde durunca da olmuyor . Fakat hep zenginler gezmiyor ; cafelerde işlermelerde çalışan insanlar var bir sürü . Bir de hem Sarıyer den hem Beykoz dan ulaşım çok olduğu için gezmeye gelen orta halli kişiler de var . Yeniköy de çok ünlü yaşıyor doğru Mehmet Ali Erbil ; Hülya Avşar ; Tansu Çiller orada yaşıyor . Fatih Terim de oralarda.

Geri
Üst Alt