Tamamı Yeniköy'de çekilen bir dizi var Kara Sevda diye galiba sırf bu nedenle diziyi izlemiştim . Yasak Elma dizisi de Yeniköy de çekilmişti .Bir de Mümtaz Taylan'ın İstanbul hesabı belgeseli var buralarda çekilmişti .10 sene önce her hafta sonu giderdim artık üşeniyorum .Çok güzeldir Yeniköy. Bir zamanlar orada yaşamayı çok isterdim.
Bulunduğun yere bir pergel koyup, 10 km çapında bir daire çizsen, güzel ülkemin, güzide zengin ve ünlü insanlarının, yüzde 90'ı o dairenin içinde yaşıyordur diye düşünmekteyim yüzbaşım...Yeniköy ...çok gezdim buralarda uzun yıllar
Doğrudur .. samimi olmak gerekirse bende o kadar gezmeseydim tasarruf etseydim diye düşünüyorum ; ama işte evde durunca da olmuyor . Fakat hep zenginler gezmiyor ; cafelerde işlermelerde çalışan insanlar var bir sürü . Bir de hem Sarıyer den hem Beykoz dan ulaşım çok olduğu için gezmeye gelen orta halli kişiler de var . Yeniköy de çok ünlü yaşıyor doğru Mehmet Ali Erbil ; Hülya Avşar ; Tansu Çiller orada yaşıyor . Fatih Terim de oralarda.Bulunduğun yere bir pergel koyup, 10 km çapında bir daire çizsen, güzel ülkemin, güzide zengin ve ünlü insanlarının, yüzde 90'ı o dairenin içinde yaşıyordur diye düşünmekteyim yüzbaşım...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.