Ben de aynı. Dizim ağrıyor ayakta durmakta zorlanıyorum bu yüzden yer vermek istemiyorum, tabi gencim diye halimden anlayan olmuyor, çok zorlanan rahatsızlığını gördüğüm biri olursa veriyorum.Gıcık bir tipleme değilse, öyle bi fiziksel rahatsızlığını da görmezsem vermiyorum, ama senin kadar da değil @Atabey
Taktik olarak gereği yok,ben direkt çantamı gösteriyorum,anlıyorlar, evet büyükçr bir spor çantam varEngelliler hariç, kimseye yer vermemeye özen gösteriyorum. Taktik olarak da ters koltukları tercih ediyorum.
Bizim 2013 Temsalarda(sizde de var sanırım) en öndeki tekli koltuk mükemmel ballıdır en yüksek yer orasıdırEn arka koltuklar, ters koltuklar ve yukarıda kalan koltuklar tercihimdir. Yer verseniz bile oturmuyorlar.
Genelde yer veriyorum ama bazıları var bakışlarıyla, içinden söylenmeleriyle insanı gıcık ediyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.