Tema düzenleyici

Yapracık Mahallesi Gelişmeler

Screenshot_20241219_222146.jpg

Ballıkuyumcu ile ilgili bir başlık yoktu. En yakın burası.

Ankara İli Etimesgut Ballıkuyumcu İlçesi 1. Etap 950 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi
Nisan 2025

Ankara İli Etimesgut Ballıkuyumcu İlçesi 2. Etap 950 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi
Nisan 2025

Ankara İli Etimesgut Ballıkuyumcu İlçesi 3. Etap 950 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi
Nisan 2025

Ankara İli Etimesgut Ballıkuyumcu İlçesi 4. Etap 950 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi
Nisan 2025

Eskişehir Yolunda Criter Rezidansı yapan firma ile Zirve Beton önümüzdeki 1 - 2 ay içinde Yapracıkta büyük 2 inşaata başlayacaklar. Ruhsatlar alındı

hayırlı günler dilerim Foruma yeni üye oldum. Yapracık sol ( orhun mahallesi ) hakkında bilgi almak istiyorum , bölgede bir gelişme varmı veya yakın zamanda yaplacak projeler varmı ?

Yapracık solda ( orhun mahallesi ) 6 blok şeklinde ilk sitenin lansmanı satışına başlanıldıgı bilgisine ulaştım acaba dogrumudur ? Bilgisi olan varmı

Yapracık sol tarafta henüz bir gelişme yok fakat bahsedildiği gibi criter bağlıca inşaat projesi ve etrafındaki bir kaç proje çok hızlı ilerliyor. Tahminim bu bulvar çok hızlı gelişecek.

Yapracık sol tarafta Ankara Reklam A.Ş tabelasını geçer geçmez bir parselin levhalarla kapatıldığını gördüm. Büyük ihtimalle bir inşaat firması yeni bir projeye başlayacak. Eğer inşaat projesiyse burası Yapracık sol taraftaki ilk inşaat projesi olacak

Bir de yaşamkenti ve çevreyolunu geçince bordo inşaat bordo innwest adında ticari ve konut inşaatlarına başladı. İnternet sitesinden edindiğim bilgilere göre oldukça büyük bir proje. Ticari bölümler dışında yaklaşık 1000 adet 1+1 ve 2+1 konut yapılacakmış.

Yapracık sol tarafta alüminyum levha ile kapatılan alana proje görsellerinin yer aldığı reklam tabelası yerleştirildi. İsmi sanırım Efasv Residence
Görsellerden güzel gözüküyordu. Burası Yapracık sol taraftaki ilk proje olma özelliği taşıyor

Geri
Üst Alt