Tema düzenleyici

Yapay zekaya kişilik veren 220+ ücretsiz prompt arşivi !!!

Aşağıdaki prompt arşivinden tüm yapay zekalara kişilik verip daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Yukarıdaki menüden dili değiştirerek promptları 3 dilde kullanabilirsiniz.

Yapay Zekaya Farklı Kişilik Kazandıran 220+ Prompt: ChatGPT, Gemini ve Diğerleri İçin Efsane Rehber – Yapay-Zeka.com
Güzelmiş hocam Elinize Sağlık.

bende bi an Yeni Yerli AI Çıkarttınız zannettim. (Umarım Kumrunun yerine güzel 1 tane Çıkarırsınız)

Konu sahibi
Güzelmiş hocam Elinize Sağlık.

bende bi an Yeni Yerli AI Çıkarttınız zannettim. (Umarım Kumrunun yerine güzel 1 tane Çıkarırsınız)

Rica ederim ne demek :)

Yok hocam daha değil :D yapay zekayı sıfırdan yazmak yani api kullanmadan yeni yapay zeka modeli üretmek çok maliyetli ve büyük bir ekip işi. Ha gidilir chatgpt veya gemini apisi alınır o zaman 30dk mızı almaz bir domain alıp yeni yapay zeka diye sunmak. Bu arada kumruyu çok duydum ama test etmedim bile çünkü duyduklarım hayal kırıklığına uğrattı. Sanırım yerli sosyal medya projeleri gibi bir şey yapmışlar.

Rica ederim ne demek :)

Yok hocam daha değil :D yapay zekayı sıfırdan yazmak yani api kullanmadan yeni yapay zeka modeli üretmek çok maliyetli ve büyük bir ekip işi. Ha gidilir chatgpt veya gemini apisi alınır o zaman 30dk mızı almaz bir domain alıp yeni yapay zeka diye sunmak. Bu arada kumruyu çok duydum ama test etmedim bile çünkü duyduklarım hayal kırıklığına uğrattı. Sanırım yerli sosyal medya projeleri gibi bir şey yapmışlar.
Haklısınız Hocam herkes birşey yapmaya çalışıyor.

Geri