Tema düzenleyici

"Yahu şöyle bir uygulama yapılsa fena olmaz" diye düşündüğünüz o uygulama

Konu sahibi
Sarı siteyi galericilerden ve emlakçılardan temizlemek yerine galericiler ve emlakçıların olmadığı bir sarı site yapma fikri vardı ama şimdi düşündüm de bu sektörde beni barındırmazlar.

Bu arada tekelleşmenin sonunu görüyorsunuz. Geçen Google çöktü sosyal medyalar erişime kapandı. Şimdi bant genişliği sınırı getirildi yine sosyal medyalara erişim sorunu var. Hep tekelleşme yüzünden bunlar

Sarı siteyi galericilerden ve emlakçılardan temizlemek yerine galericiler ve emlakçıların olmadığı bir sarı site yapma fikri vardı ama şimdi düşündüm de bu sektörde beni barındırmazlar.
Yapılır ama bu iki sektör sarı sitenin büyük bir kısmını kapsadığı için bunların bulunmadığı bir sarı site az kullanılır

Nesrla bir harita olabilir. İl ilçe mahalle hakkında bilgiler veren. Google veya Yandex gibi deil ama a dan z ye doğru bilgi verecek. Bazen oralarda hatalar olabiliyor.

Bu arada tekelleşmenin sonunu görüyorsunuz. Geçen Google çöktü sosyal medyalar erişime kapandı. Şimdi bant genişliği sınırı getirildi yine sosyal medyalara erişim sorunu var. Hep tekelleşme yüzünden bunlar
Eyüp ustam, ne düzeyde programlama bilginiz olduğunu bilmiyorum ama eğer üst düzey C# biliyorsanız, ben sizin yerinizde olsam, bir sürü minik mobil oyunlar tasarlar atarım google play'e tanesi 2-3 $'a, akmasa da damlar, ama hiç belli olmaz bir bakmışsınız patladı gitti olmuş ve EyupGame A.Ş. yönetim kurulunda, yönetim kurulu başkanı olarak, kurul üyelerine sunum yapıp, yıllık ciromuz 50 Milyon $ oldu arkadaşlar. Ayrıca, şirketi bu ay halka açıyoruz diye konuşma yapıyorsunuz...

Neden C# derseniz, bilgisayar hocamız, bir zamanlar bize; "Arkadaşlar, bana hangi dili öğreneyim diye sorarsanız, C öğrenin derim, belki hiçbir zaman süper bir C programcısı olamazsınız, ama öyle şeyler öğrenirsiziniz ki, aklınız durur, üstünde oturduğunuz şey tavana vurur." demişti

Geri
Üst Alt