Tema düzenleyici

Wowturkey'e yakışmayan davranışlar

Tüm konudan bağımsız bir şey demek istiyorum . Daha çok ulaşım başlığıyla alakalı

Sitede son zamanlarda , “yakışmayan davranış” olarak gördüğüm bir husus var .

Yanlış anlaşılabilir belki fakat ben sitede belli bir gruplaşma olduğunu düşünüyorum .

Yazılan mesajlara belli başlı üyeler dışında kimse beğeni atmıyor . Affedersiniz kabak gibi kalıyor mesajınız .

Bir üye sabahın köründe kalkıp , sırf belli bir otobüs için fotoğraf çekmeye gittiğinde ; aklından şu geçiyor :

“ İnsanlar bilinçlensin , bu araca ne olmuş şuan ne yapıyor bilsinler “ diye fotoğraf çekiyor .

İş siteye yüklemeye geldiğinde , 1 ya da 2 kişi beğendim atıyor ( ki bu üyeler her mesaja beğeni atıyor , bende dahil olmak üzere 😀 )

Sonra başka bir sivri zekalı , aynı aracı “ AA BU ARAÇ BUGÜN X HATTINDAYMIŞ “ diye fotoğrafsız mesaj atınca , ne hikmetse 3-4 kişi beğeni atıyor .

Ben fotoğraf filan paylaşmıyorum ama bunları görünce anlayabiliyorum , fotoğraf çekmeye emek gösteren üyenin hissettiklerini …

Lafın kısası sevgili arkadaşlar , insanlar kime beğeni atıp kime atmayacaklarını seçer duruma gelmişler . Bu olmamalı sağlıklı bir forumda

Tamam , belki aynı görüşte olmayabilirsin ama bu sadece 1 mesaj için geçerli olmalı bence .
Kan davasına çevirmeye gerek yok .

Son düzenleme:
Tüm konudan bağımsız bir şey demek istiyorum . Daha çok ulaşım başlığıyla alakalı

Sitede son zamanlarda , “yakışmayan davranış” olarak gördüğüm bir husus var .

Yanlış anlaşılabilir belki fakat ben sitede belli bir gruplaşma olduğunu düşünüyorum .

Yazılan mesajlara belli başlı üyeler dışında kimse beğeni atmıyor . Affedersiniz kabak gibi kalıyor mesajınız .

Bir üye sabahın köründe kalkıp , sırf belli bir otobüs için fotoğraf çekmeye gittiğinde ; aklından şu geçiyor :

“ İnsanlar bilinçlensin , bu araca ne olmuş şuan ne yapıyor bilsinler “ diye fotoğraf çekiyor .

İş siteye yüklemeye geldiğinde , 1 ya da 2 kişi beğendim atıyor ( ki bu üyeler her mesaja beğeni atıyor 😀 )

Sonra başka bir sivri zekalı , aynı aracı “ AA BU ARAÇ BUGÜN X HATTINDAYMIŞ “ diye fotoğrafsız mesaj atınca , ne hikmetse 3-4 kişi beğeni atıyor .

Ben fotoğraf filan paylaşmıyorum ama bunları görünce anlayabiliyorum , fotoğraf çekmeye emek gösteren üyenin hissettiklerini …

Lafın kısası sevgili arkadaşlar , insanlar kime beğeni atıp kime atmayacaklarını seçer duruma gelmişler . Bu olmamalı sağlıklı bir forumda

Tamam , belki aynı görüşte olmayabilirsin ama bu sadece 1 mesaj için geçerli olmalı bence .
Kan davasına çevirmeye gerek yok .
bundan ötürü ve o kadar bütün otobüslere ayrı bir başlık (istanbul öho'daki x otobüsü gibi) açılmasına rağmen gidip de genel konulara atanların (iett otobüsleri fotoğrafları gibi) daha çok ilgi çekmesinden siteye otobüs yüklemeyi büyük ölçüde bıraktım.

benim o dediğim genel konuya atan birinin gördüğü ilgi ve beğeniyi kazanmam için benim o fotoğrafı en az 2 başlığa daha yüklemem gerekiyor
ya da ben öyle hissediyorum.

üyelere tek tek sormak zorunda bırakıyor bu durum çünkü kendimi de geliştirmek istiyorum. genel konuya atmak da istemiyorum çünkü ben fotoğraflarımın çorba olmuş başlıklarda değil aranınca kolay bulunabilecek türden yerlerde olmasını istiyorum

ve ben bütün çektiğim fotoğrafların ayrı bir değeri, sanatsal yönü olsun diye uğraşmaktayım. sadece x otobüsü düzgün hizala ve ortala'dan ibaret çekimler yapmıyorum ki gerçekten bakıp değer verenler anlamıştır zaten.

eğer ortada gerçekten bir gruplaşma varsa moderasyon çıksın sebebini araştırsın

Son düzenleme:
bundan ötürü ve o kadar bütün otobüslere ayrı bir başlık (istanbul öho'daki x otobüsü gibi) açılmasına rağmen gidip de genel konulara atanların (iett otobüsleri fotoğrafları gibi) daha çok ilgi almasından, ilgi çekmesinden siteye otobüs yüklemeyi büyük ölçüde bıraktım. benim o dediğim genel konuya atan birinin gördüğü ilgi ve beğeniyi kazanmam için benim o fotoğrafı en az 2 başlığa daha yüklemem gerekiyor ya da ben öyle hissediyorum. genel konuya atmak da istemiyorum ben fotoğraflarımın çorba olmuş başlıklarda değil aranınca kolay bulunabilecek türden yerlerde olmasını istiyorum
eğer ortada gerçekten bir gruplaşma varsa moderasyon çıksın sebebini araştırsın
Ben sadece iddia ettim ya , belki gruplaşma filan yok . Belkide insanlar gerçekten okuyup like atıcak zamanı bulamıyor artık .
Kısa bir süre içinde sadece bir kaç başlığa bakarak yaptığım yorumlar bunlar .

Zaten ortada bir şey dönüyor olsa , milyon tane moderatör var . İllaki biri yakalar 🙂

Ben sadece iddia ettim ya , belki gruplaşma filan yok . Belkide insanlar gerçekten okuyup like atıcak zamanı bulamıyor artık .
Kısa bir süre içinde sadece bir kaç başlığa bakarak yaptığım yorumlar bunlar .

Zaten ortada bir şey dönüyor olsa , milyon tane moderatör var . İllaki biri yakalar 🙂
bence bu foruma girebilmek elinde belirli bir zamanın bulunduğunun kanıtı o yüzden ben hiç öyle düşünmüyorum şahsen... herkesin fotoğrafları beğeniliyor üzerinde tartışılıyor ben eğer belirli başlı araçlardan birini çekmemişsem millet tesadüf eseri günler aylar sonra görüyor.

ayrıca istanbul ÖHO başlıklarını takip eden var mı bilmiyorum ama gruplaşma olmasa dahi buradan bir gruplaşma patlayacak gibi. ulaşım alt başlığına bir moderatör daha gerekebilir gelecekte

Ben çoğu fotoğraf paylaşılan başlığı takip etmiyorum . Bazı arkadaşlar söylerse arada girip bakıyorum , gördüğümede beğeni atıyorum .

Düşük kalitede fotoğraflar olmadığı sürece ne olursa olsun bence emeğe saygıdan bir beğeni atmak lazım . Yani düşmanın olsa bile yalandan bi beğeni at

İnsanları teşvik ediyor beğeni , artık kimse doğru düzgün fotoğraf paylaşmıyor .( En azından İstanbul Ulaşım için bunu diyebilirim )

bence bu foruma girebilmek elinde belirli bir zamanın bulunduğunun kanıtı o yüzden ben hiç öyle düşünmüyorum şahsen... herkesin fotoğrafları beğeniliyor üzerinde tartışılıyor ben eğer belirli başlı araçlardan birini çekmemişsem millet tesadüf eseri günler aylar sonra görüyor.

ayrıca istanbul ÖHO başlıklarını takip eden var mı bilmiyorum ama gruplaşma olmasa dahi buradan bir gruplaşma patlayacak gibi. ulaşım alt başlığına bir moderatör daha gerekebilir gelecekte
alınacak zaten moderatör (2 tane)

Ben çoğu fotoğraf paylaşılan başlığı takip etmiyorum . Bazı arkadaşlar söylerse arada girip bakıyorum , gördüğümede beğeni atıyorum .

Düşük kalitede fotoğraflar olmadığı sürece ne olursa olsun bence emeğe saygıdan bir beğeni atmak lazım . Yani düşmanın olsa bile yalandan bi beğeni at

İnsanları teşvik ediyor beğeni , artık kimse doğru düzgün fotoğraf paylaşmıyor .( En azından İstanbul Ulaşım için bunu diyebilirim )
benim fotoğraflar metadata silerek (ve bunu yapmak için kullandığım yöntemin dandikliğinden ötürü fotoğraf kalitesinin ölmesi) yüklediğim için de ilgi görmüyor olabilir aslında, selçuğa defalarca bütün sosyal medya siteleri gibi yüklerken metadata silmesini önersem de hala olmadı maalesef

Son düzenleme:

Çünkü paylaşsalak bile yeterli etkileşim alamıyoruz ben orta kalitede çeken biriyim ama bu işi forumda hakkıyla yapan forumdaşlarımız var yazın foruma ilk katıldığımda daha çok etkileşim oluyordu gibi ve üye kalitesi daha iyidi ya da bana öyle geliyordu

Beğeni konusunda en cömert ben olabilirim. 16.5K beğenim olmuş. Ben mesaj yazmaya teşvik amaçlı gördüğüm çoğu şeyi beğeniyorum. Bazı başlıklardaki mesajları yoğunluğum sebebiyle çok geç beğenebiliyorum. Ne zaman görürsem artık

IMG_20260116_225355.jpg

Geri