Ip'lere bakılıyormuşbirnevisenaryo ve domates aynı hesaplar olduğu için her ikisi de banlandı.
Seç beğen banlaAdmin ip veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 75834
Akia blurluydu haniBirnevi akia hater
A*kia en iyi otonüs markasıdır neden citaro diye tutturuluyor ben hiç anlamıyorumBirnevi akia hater
Aramıza tekrar hoşgeldin @MeksikaDeğeri Wow ailesi kapanan eski sitenin yerine malumdur 3 ayrı wow forumu açıldı. 3 sitede üyeliğim var. Ama en çok bu forumda aktifim.
12 Aralık 2023 tarihinde sitemizi @wow_Admin (Ahmet) bey açtı. Site kurucusundan sonra ilk üye olan kişiyim. 15 Aralık 2023 tarihinde üye oldum. Ogün bugündür aralıksız siteye her gün giriş yapıyorum.
Bugünden itibaren bu sitede ve diğer 2 forumda yazmayacağım. Çok zamanımı alıyor. Şifremi değiştirip unutacağım.
Paylaşımlarımda kırıcı olmamaya dikkat ettim. Siyasi söylemlerde bulunmadım. Fotoğraflarda mümkün mertebe kaynağı yazmaya dikkat ettim (resmi kurumların paylaşımları es geçebiliyorum).
Herkese iyi forumlar dilerim. Belki sonra nasipse dönüş yaparım. Sağlıcakla....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.