tamam hocam puan sistemindeki açık kalsın ozaman.Eksikleriniz var ise zaten özelden iletişime gerek belirtiyorsunuz moderatör kısmına gelince @Emir @snell479 @adonia @Emren Güray Mert arkadaşlarımız günceldir yavaşlama yönünde durum söz konusu değildir konularda her hangi bir sorun olursa etiketlemeniz yeterli olacaktır teşekkür ederim forum sitemize katkı sağlayan arkadaşlarımıza
Rütbe olsun bakalım...hocam puana göre rütbe açılıyor diye biliyorum
Mesaj kutunuza baka bilir misinizBen Wowcu_kedii.
Belki beni hatırlarsınız, ben bu siteye 7 ocak 2024te giriş yapmıştım. Ama 2. Hesabımı açtım çünkü, ilk hesabımım şifresini unuttum ve şifre sıfırlamak isteğince e postama mesaj gelmiyordu bende 2. Hesabı açayım dedim. Artık burdayım.
hoş geldiniz Yusuf Beyyeni temaya geçildiğinden beri wowturkey nete girmemiştim. gmail adresiyle yeni şifre oluşturarak wowturkey nete girdim
gönderinin içeriği nedir video mu resim mi?Nasıl gönderi paylaşabiliyoruz ? örneğin ben eshot ile ilgili bir gönderi paylaşmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Normal herhangi bir gönderi açmak istiyorum nasıl yapabilirimgönderinin içeriği nedir video mu resim mi?
Evetyeni bir konu mu açmak istiyorsunuz?
Sağolun teşekkürler iyi forumlarKategoriler üzerinde konu aç yazar oradan
Ama doğru kategori seçin konu açmak için
Daha önce açılmış konulara dikkat edin
Şimdi sana de bensin derler ruh hastaları. Acıyorum artık bazı kişilere.Hayırlı olsun, site eski arayüzün modern hali gibi olmuş beğendim
Ölü internet teorisiŞimdi sana de bensin derler ruh hastaları. Acıyorum artık bazı kişilere.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.