Tema düzenleyici

Wowturkey Açıldı - Hoş Geldiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowuye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu sahibi
İlk yıllarda büyük bir sevgiyle, son yıllarda ise nefret ederek takip etmiştim. Her türlü adaletsizlik, siyaset, rezillik havalarda uçuşuyor ama alternatif bir yer de bulunmuyordu. 20 yıllık arşiv bile bir süre sonra umurumda olmadı maalesef oradaki bazı sorunlular yüzünden, gel gelelim ulaşımla ilgili başka bilgi kaynağı da olmadığından sabrettik yıllarca.

Özellikle ulaşım anlamında güzel başlıklar ve paylaşımlar ümit ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Eski sitedeki arşivden de iyisine sahip olmanızı ve hiçbir zaman siyasete bulaşmamanızı, adaletsizlik yapmamanızı diliyorum.

Konu sahibi
Bir de dikkatinizi çekmek istediğim bir konu var; wowturkey.com’un son zamanlarında siteyi çirkinleştiren, adaletsizleştiren, pespayeleştiren, seviyesini düşüren, kalitesinin düşmesine ve diğer üyelerin kaçışına sebep olan kimler varsa o ekip aynen wowturkiye.net’de. Daha güzel olsun, farklı sesler olsun, o sitenin son hali gibi olmasın diyen kimler varsa tıpkı wowturkey.com’da olduğu gibi wowturkiye.net’den de uzaklaştırıldı. Sadece kendi gibi düşünen üç-beş kişi kaldı orada, “burası sizin istediğiniz gibi bir yer asla olmayacak” diye baştan postayı koydular, aynen devam ediyorlar.

Yani wowturkey.com’un son çirkin halinin üyeleri aynen wowtürkiye.net’de aynı çirkinliğe devam ediyorlar. Onlardan bir kaç kişi buraya da gelmiş. Buradan uzak olsunlar da atatürk düşmanlığına, arap hayranlığına orada devam etsinler. Şurası bari temiz kalsın.

Orası gerçekten iğrenç, lağım kokan bir yer. Oraya Ekim ayında kaydolduğumda ne umut beslemiştim. Meğer düzen aynı kişiler aynıymış. Aynı şeyler deneyerek te farklı şeyler yapılmaz. Ama şunu bilin ki onlar azınlık ve 3-5 trol. Kendilerini tatmin edecekleri minik mağaralarında yani sanal sitelerinde büyüyeceklerini zannediyorlar ama orası da çökecek. Saygı yok. Sabahtan akşama kadar Muhalefet karalama, iktidar yalama merkezi olmuşlar.

Konu sahibi
Eski sitedeki gibi ayrımcılık olmaz inşallah eski sitede biraz yetkili ve eski olanlar yeni gelenlere fazla ilgi alaka göstermiyorlar.
Eski sitede birkere sinde bir paylaşım yaptım ve altına alıntı yazmayı unutmusum eski üyeler baktım altı dünya kadar yorum yapmıs bu paylaşım calıntı yok bu resim alıntı linc ettiler resmen ben anlatmaya calısıyom onlar dalga geciyor lar en son sinirlendim ve bir daha paylaşım yapmamıştım. Aynı şeyi benim gibi binlerce kişiye yaptılar en son kapandı saten.
Ayrımcılık olmasın eski yeni diye birşey olmasın herkez aynı kefede olsun o zaman daha iyi daha güzel bir yer olur.

Konu sahibi
merhaba diğer site ve kişiler hakkında olumsuz yorumlar olduğu için akın_ist , beykozlu nun mesajlarını ve bazı mesajları silmek zorunda kaldım akın_wow mesajları dahil
sebebi diğer kişilere cevap hakkı doğması ve karşılıklı tartışmaya dönmesi

öncelikle diğer sitedeki arkadaslar buraya uye olup yazabilir veya tam tersı burdakiler oraya uye olup yazabilir bunda hiç bir mani yoktur kim nereyi beğeniyorsa o siteye yazabilir.

diğer sitedeki arkadasların arasındaki muhabbetler bu siteyi bağlamaz biz burdaki üyelerin suanki davranışlarına göre kuralları uygularız herkez buraya üye olup yazmakta serbesttir kim kurallara uymaz ıse gerekli önlemler alınacaktır lutfen kişiler ve siteler hakkında yorum yazmayalım boyle olunca karsı tarafa söz hakkı doğuyor ve tartışmaya dönecek
yeni gelen üyeler bu yazıları okuyup olumsuz etkilenmesini istemiyorum geçmişe sünger çektik yeniden bir site kurduk ve kurallar işlemektedir
bu konuyla ilgili cevaplarınızı özel chatten bana yazınız buraya diğer siteyle ilgili ve kişileriyle alakalı lutfen yorum yazmayalım saygılar iyi forumlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu sahibi
Futbol ve Siyaset dostlukların bozulmasına neden olabilecek iki ayrı konu.
Hadi Futbolda yabancı takımın maçlarında yine bir dostluk havası var ancak siyasette öyle bir orta yolda maalesef yok. Bu yüzden sitemiz bu ortamı her zaman korumalıdır. Gelen büyüklerime ve küçüklerime hoşgeldiniz diyorum. Kapanan wowturkey ile diğer forumdan beni tanırlar zaten…

Konu sahibi
İnşallah şehir sohbetlerinin ulaşımın bilimin sanatın teknolojinin konuşulduğu insanların birbirine zarar değil yarar sağladığı bir forum olmasını temenni ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt