Tema düzenleyici

Varlığından Haberdar Olmadığınız Hayalet İett-Öho Hatları

Dün B-229 kodlu bir öho aracını durakta yanımdan geçtiğini görmüştüm. Pazar gününe özel sanırım. Bu kadar kısa hata niye gelmiş anlamadım
Hazır oraya gelmişken iş yapayım demiş olabilir. Hafta sonu kyknın ring servisi çalışmıyor.

Kyknin ring servisi varsa bu hat niye hafta içi çalışıyor güzergahlar farklı mı
1) Servis kafasına göre kalkıyor.
2) O civarda başka otobüs hattı bulunmuyor. Ve otobüs güzergahı hem yokuş hem de tekinsiz.

yolcusu var mı bilmiyorum ama 9KS Kasaba Evleri/Ömerli- Necip Fazıl Metro. 75 DK tahmini sefer süresiyle en uzun hat tipi besleme olarak geçen hat olabilir.

Garip hayalet hatlardan 33E'nin fotoğrafını bu sabah çektim. Araç 16.15'te 33 olarak kalkıyor ve iptal olmazsa ring çalışacak.
IMG_3933.jpg

Kağıthane Cendere Caddesinden geçen Evyap Lisesi deparı körüklü veya iki katlı çalışşa bile hala öğrenciler sıkışa sıkışa biner
Abi ağızına sağlık benim okul evyap lisesi evim ferahevlerde(kızılay durağına 50mt evim) okul gidiş gelişlerinde çok yoğun oluyor sabah işe giden sivillerde biniyor aşırı dolu oluyor 3 otobüs geçiyor ama yetmiyor inanılmaz bir yoğunluk var. Ayrıca 41C hattı için 15:30-16:00 arası takviye şart çok dolu oluyor saatlerce otobüs beklediğimiz oluyor arkadaşlar ile eve defalarca yürüyerek gittik (yağmurlu havalarda durum çok daha vahim nerdeyse hiç gelmiyor)

Geri
Üst Alt